PremiumInsider info: crypto handelaren grijpen kans

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Polygon (MATIC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Polygon (MATIC) koers

In de fluctuerende wereld van crypto is het belangrijk om alert te blijven. Alhoewel MATIC vandaag toch flink gedaald is, volgt de koers nog wel de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders. Deze verwachtingen hadden zij onlangs aan Premium leden als volgt toegelicht:

“Het is uiteindelijk een lastige week geworden voor MATIC. Een belangrijk signaal is dat MATIC onder de maandelijkse pivot is gebroken (de witte P-lijn) en is hier tot nu toe ook onder gebleven. Dit duidt op zwakte, wat we verder in de gaten moeten blijven houden. 

Ondanks dit signaal, is er weinig veranderd voor MATIC. Op de lange termijn blijft MATIC bullish, maar we willen MATIC met beperkt risico in de portefeuille houden, aangezien de invalidatie vrij laag ligt ten opzichte van de groene box, en de potentiële verliezen daardoor groot zijn. 

Technisch gezien ziet MATIC er goed uit, ondanks de korte correctie op de crypto markt. We volgen de situatie nauwgezet en hopen dat MATIC boven de $0,91 uitbreekt, en bij voorkeur boven de $1 voor verdere bevestiging. We zullen de komende dagen de bewegingen van MATIC blijven volgen en onze bevindingen delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post