PremiumInsider info: populaire crypto klaar voor 90% stijging

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van near protocol (NEAR) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

Near protocol heeft de groene instapzone bereikt en dat betekent dat de koers vanaf hier mogelijk flink kan stijgen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“NEAR heeft slechts de bovenkant van onze groene zone geschraapt, maar lijkt zal al klaar te maken voor een stijging. We vermoeden dat NEAR aan het begin staan van een opwaartse derde wave van een 5-wave Elliott Wave-patroon. Dit blijft echter nog speculatief en we willen graag eerst bevestiging zien. 

Voor de prijstargets hebben we op dit moment $3,10 in gedachten, en mogelijk zelfs hoger. Dat zou een stijging van meer dan 90% kunnen zijn. Na de bullrun in januari hebben we aardig wat geduld moeten tonen, maar het wachten lijkt beloond te worden. Daarom willen we niet te snel winst nemen bij de stijging. 

De invalidatiezone voor NEAR is relatief dichtbij, namelijk op de $1,229, waardoor we deze nog steeds blijven hanteren als stoploss. Zodra we daadwerkelijk boven $1,79 uitbreken, zullen we geleidelijk kijken naar het plaatsen van een stop loss op het instapniveau. Binnen enkele dagen zullen we de koers opnieuw bekijken en een nieuwe analyse voor NEAR delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 28 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post