PremiumKlaar voor de volgende crypto rally? Deze topcoin in ieder geval wel

In dit artikel delen we een technische analyse van solana (SOL) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse SOL koers

De analisten van Crypto Insiders hebben hun analyse voor solana de afgelopen dagen verfijnd en aangescherpt. Hierdoor verwachten ze dat de koers de groene zone eerder verwacht dan voorheen.  Dat beschrijven ze als volgt in hun meest recente analyse:

“Het lijkt erop dat de koers van SOL bezig is met het vormen van een Cycle Wave 12345 Elliott Wave patroon, waardoor de huidige wave iets minder diep zal zijn dan aanvankelijk gedacht. We verwachten dat de koers zal uitkomen tussen het maandelijkse S1-niveau en de 123,6% Fibonacci, wat overeenkomt met een koers tussen $16,97 en $19,72.

In deze zone zullen we op zoek gaan naar een instapmoment. Tot die tijd verwachten we een kleine daling van SOL voordat de sterke stijging begint. Het is nog iets te vroeg om precies te voorspellen hoe ver de stijging zal gaan, maar we verwachten in ieder geval dat de lokale piek rond $26,50 doorbroken zal worden.

In de Premium omgeving blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen en houden we iedereen op de hoogte van de nieuwste inzichten en handelsmogelijkheden voor SOL.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post