PremiumKoers analyses: Onze verwachtingen voor Ethereum en Matic

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks actuele technische analyses van ervaren analisten en crypto-handelaren. Ook bediscussiëren zij hier dagelijks hun eigen handelsplannen. In deze rubriek blikken we terug op een aantal technische analyses die eerder gedeeld zijn in onze Discord community voor leden. De afgelopen periode kwamen Polygon (MATIC) en Ethereum (ETH) hier regelmatig ter sprake en daar blikken we nu op terug.

Polygon (MATIC) technische analyse

De MATIC koers had onlangs perfect onze vooropgestelde koopzone geraakt en de leden van de Premium omgeving van Crypto Insiders kunnen nu genieten van de koersstijging. Onze analisten verwachten dat MATIC namelijk nog een stuk verder omhoog kan gaan.

De analisten verwachten dit omdat de MATIC koers net een kleinere Elliott Wave 12345 patroon heeft voltooid en daarmee de grotere Elliott Wave 2 heeft afgerond. Op dit moment is de koers dus bezig met een wave 3 die uit zou kunnen komen op het 161,8% Fibonacci retracement niveau. Dat ziet er als volgt uit:

Heb je verdere vragen over de bovenstaande analyse? Stel deze dan gerust in onze Discord community.

Ethereum (ETH) technische analyse

Onze analisten voorspelden op 20 juni al een daling voor de ether koers. Deze daling vond echter nog sneller plaats dan werd verwacht. Uiteindelijk wist de koers ook perfect de instapzone te bereiken die we van tevoren hadden opgesteld.

De ETH koers leek hierna het begin van een Elliott Wave ABC patroon te vormen. Waar de instapzone een wave A was, volgt nu mogelijk een wave B, die de koers naar boven kan tillen.

Hulp nodig met het uitlezen van bovenstaande analyse? Stel je vragen gerust via Discord.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

In onze Discord omgeving kom je eenvoudig in contact met andere leden en onze analisten die je graag op weg helpen. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren hun handelsplannen en delen zij dagelijks technische analyses. Zo proberen we 24/7 kennis met elkaar delen en kunnen we samen met premium leden de markt voorblijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel