PremiumKoersverwachting: XRP kan mogelijk hierdoor nog harder stijgen

Leden van de Premium omgeving van Crypto Insiders krijgen dagelijks actuele technische analyses voor verschillende cryptocurrencies. In dit artikel delen we een aantal recente analyses. Hieronder zullen we de analyses van Ripple en Curve behandelen. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Ripple koers mogelijk hard de lucht in

Ripple (XRP) is over de afgelopen dagen enorm hard gestegen. De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben daarom een extra nieuwe analyse gemaakt van de cryptocurrency voor alle leden. Hieruit bleek dat zij nog een verdere stijging verwachten voor XRP. De altcoin steeg al hard na recent XRP nieuws.

Ripple heeft namelijk een 12345 Elliott Wave patroon gevormd en is nu bezig met de vijfde en laatste wave. Deze zou ons dus mogelijk naar de 127,2% 161,8% Fibonacci kunnen brengen. Mocht dit gebeuren zou dit ook samenkomen met de C wave van het ABC patroon. In de Discord omgeving van Crypto Insiders houden onze analisten alle grafieken up-to-date. Ook zullen we hier het laatste crypto nieuws van elke coin bespreken.

Curve zal niet achterblijven en stijgt mogelijk hard

De analisten hebben op aanvraag van de leden ook een analyse voor CRV gemaakt. Dit deden zij in een live ask-me-anything sessie voor leden. Uit deze analyse bleek dat CRV erg bullish lijkt op dit moment en dat we dus mogelijk nog een flinke stijging kunnen zien voor de coin. Deze stijging is te verklaren doordat er op de middellange termijn een grotere 12345 Elliott Wave patroon gevormd wordt. De daling die we over de afgelopen maanden zagen vormde de tweede wave. Dit betekent dat we ons nu kunnen klaarmaken voor de derde explosieve wave omhoog.

Ripple of Curve kopen of verkopen?

Overweeg jij Ripple of Curve te kopen of verkopen? Volg de in- en verkoop momenten van andere ervaren handelaren en analisten. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uit. Naast analyses krijg je als lid ook de mogelijkheid vragen te stellen aan onze analisten en coaches. Ook vind je een breed scala aan interessante discussiekanalen over allerlei aan crypto-gerelateerde onderwerpen!


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel