PremiumKoersvoorspelling: Ethereum Name Service en Ripple enorm bullish

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyses van Ethereum Name Service (ENS) en Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Ethereum Name Service blijft erg bullish volgens analisten

Onze analisten hebben aan het begin van deze maand verschillende ENS analyses gedeeld aangezien zij hier kansen zagen. Op 7 oktober zagen zij een 12345 Elliott Wave patroon die ons van $17 richting de $21 zou kunnen brengen op korte termijn. Dit kwam namelijk doordat we ons op dat moment in de derde wave van dit patroon bevonden. Deze wave is vaak het krachtigst en beweegt het snelst.

Helaas wist de koers in eerste instantie niet door het monthly pivot point heen te breken waardoor de analyse iets werd aangepast. Dit niveau zou namelijk voor weerstand zorgen waardoor de koers naar verwachting eerst nog een daling zou maken. Uiteindelijk hebben we deze daling ook gehad en gaf dit een perfecte dip-buy mogelijkheid om de stijging richting de $21 mee te pakken. Dit koersdoel is net niet behaald. Desalniettemin blijven de analisten enorm bullish op ENS.

Bovenstaande ENS analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Ripple enorm goed bezig de afgelopen weken

De XRP koers heeft over de afgelopen dagen precies gedaan wat de analisten uit de Premium omgeving van Crypo Insider hadden verwacht. De coin is bezig met een prachtige bull run en lijkt nog niet te willen stoppen. Na de eerste rode verkoopzone hadden de analisten al een kleine dip verwacht, al lijkt de cryptocurrency de weg naar boven te willen vervolgen. De koers beweegt hier namelijk in een WXY Elliott Wave patroon waarbij de X wave een correctieve wave is die ons naar beneden bracht. Dat betekent dat de Y wave een impulsieve opwaartse wave wordt. Deze wave eindigt volgens de theorie vaak rond de 100% fibonacci. Daarom staat het target van de analisten ook op de $0,57.

Bovenstaande XRP analyse is op 14 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ENS of XRP kopen of verkopen?

Overweeg jij Ethereum Name Service of Ripple te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel