PremiumKoersvoorspelling Ripple: Sterk netwerkgroei suggereert XRP stijging

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ripple nieuws

Op de onderstaand grafiek is het aantal transacties op het XRP netwerk afgebeeld. Hier valt op dat er afgelopen maand een sterke stijging in gebruik te zien is. Rond het begin van de maand september begaf het transactievolume zich nog rond de 900.000 transacties per dag. In slechts anderhalve maand tijd is het aantal dagelijkse transacties richting de 1.450.000 geschoten, met een piek op 23 september rond 1.500.000. Dit is een groei van meer dan 60% waarmee de negatieve trend lijkt te zijn doorbroken (aangegeven met de rode en groene lijn). Over het algemeen is een hoge activiteit goed voor het netwerk en op de langere termijn positief voor de koers.

Technische analyse XRP koers

De XRP koers had onlangs perfect de eerste rode verkoopzone aangetikt die de analisten uit de Premium community van Crypto Insiders hadden voorspeld. Na deze verkoopzone volgde ook de verwachte daling. Door deze daling konden de analisten hier een WXY Elliott Wave patroon tekenen. Kenmerkend aan dit patroon is dat de laatste wave, ook wel de Y wave, volgens de theorie doorgaans uitkomt rond de 100% Fibonacci projectie. Dit betekent dat we mogelijk nog een stijging zullen zien voor XRP richting de $0,57 en wellicht $0,60.

Bovenstaande XRP analyse is op 14 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

XRP kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel