PremiumKoersvoorspelling: SHIB en MATIC staan klaar voor forse stijging

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van Polygon (MATIC) en Shiba Inu (SHIB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Polygon nieuws

Deze week zijn een aantal opvallende MATIC transacties gedaan. Deze transacties zijn gemeld door crypto-tracker Whale Alert op Twitter. Op maandag zagen we een transactie van 55 miljoen MATIC tokens met een waarde van ongeveer $45,3 miljoen verplaatst worden van een onbekende wallet naar een andere onbekende wallet. Later die dag werd er een transactie gedaan van 196 miljoen MATIC ($158 miljoen).

Dit betekent dat er door whales in enkele uren voor meer dan $200 miljoen aan MATIC is verplaatst. Waar deze coins naartoe zijn gegaan of waarom deze verplaatst zijn, is vooralsnog onduidelijk. MATIC is echter niet de enige cryptocurrency waarmee whales flink bezig waren. Dezelfde soort activiteit zagen we onlangs ook voor Ripple (XRP)

Technische analyse MATIC koers

Crypto Insiders analisten hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor MATIC in de premium groep. In deze analyse ziet MATIC er heel bullish uit. De analisten tekenden een koopzone nadat de koers een ABC Elliott Wave patroon afronde. De analisten zien mogelijk een flinke stijging doordat de koers een 12345 Elliott Wave patroon vormt. Deze wave zou MATIC mogelijk richting de 100% en 123,6% fibonacci kunnen brengen.

Bovenstaande MATIC analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Extra premium sneak peak: Shiba Inu maakt zich klaar voor harde stijging

De Crypto Insiders analisten zijn ook bullish over de koers van shiba inu. Zij verwachten eerst een lichte daling die de koers richting beide koopzones brengt. Vooralsnog is de tweede koopzone net niet aangeraakt. Toch zou het al kunnen dat de stijging net iets eerder begint dan verwacht. De SHIB koers wordt nauw in de gaten gehouden binnen de Premium omgeving van Crypto Insiders.

MATIC en SHIB kopen of verkopen?

Overweeg jij MATIC of SHIB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel