PremiumKoersvoorspelling Shiba Inu: 3 redenen om SHIB te kopen

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Shiba Inu (SHIB) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu is een coin uit een reeks honden meme-coins. SHIBA was opgezet als grapje en eigenlijk zonder doel als reactie op de razend populaire Dogecoin (DOGE). Doordat SHIB ooit is opgezet als grap was er ook geen serieuze use-case. Over de maanden heeft wist Shiba Inu toch uit te groeien tot een groot ecosysteem. Zo bestaat ShibaSwap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) en willen de ontwikkelaars achter Shiba Inu zelfs een eigen metaverse opzetten waarbij gebruikers stukken land kunnen kopen.

Drie redenen waarom Shiba Inu (SHIB) zou kunnen stijgen

Shib Eternity

Shiba Inu is over de afgelopen week enorm goed bezig geweest achter de schermen. De ontwikkelaars hebben namelijk een game gelanceerd genaamd Shiba Eternity. Deze game is echter nog niet door iedereen te spelen. Zo kunnen enkel nog maar investeerders uit Vietnam en Australië het spel testen. Mocht het hier aanslaan dan zal het uiteindelijk uitgebreid worden naar andere landen. Tot nu toe verloopt de testfase goed en krijgt het spel positieve reacties.v

Whales geïnteresseerd in SHIB

Daarnaast zagen we dat ook whales niet stilzitten in deze tijden. Zo heeft de nummer 98 Ethereum (ETH) whale zijn interesse in het project getoond door 300 miljard SHIB tokens te kopen. De whale heeft de coins daarna verdeeld over twee onbekende wallets. Dit zou dus kunnen betekenen dat hij de coin in een cold wallet plaatst als lange termijn investering.

SHIB token burn haalt record

Tot slot doet het burn systeem van het project ook goed haar best. Shiba heeft onlangs een systeem in het leven geroepen waarbij er bij elke transactie de transactiekosten in SHIB worden vernietigd. In de afgelopen zeven dagen wist dit systeem voor 560 miljoen SHIB te vernietigen. Hiervan zijn bijna 260 miljoen tokens in een dag vernietigd.

Heeft dit invloed op de SHIB koers?

Hoewel het nog niet duidelijk is of dit direct invloed zal hebben op de koers, zijn dit wel belangrijke gebeurtenissen. Zoals eerder aangegeven begon Shiba Inu als grap zonder use case, maar begint nu serieuzere vormen aan te nemen. Zo kan SHIB nu gebruikt worden als betaalmiddel en zit er een spel aan te komen van het Shiba ecosysteem. Daarnaast is het feit dat grote whales zo geïnteresseerd zijn in SHIB ook een goed teken. Ook zal het burn systeem ervoor zorgen dat de token een deflatoir karakter krijgt. Shiba Inu begint daarom al meer op een echt interessant project te lijken.

Technische analyse SHIB koers

Ook de analisten van de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben naar de koers van SHIB gekeken. Hier zagen zij dat de koers net klaar was met een grotere WXY Elliott Wave patroon na het raken van de verkoopzone rond de 50% en 61,8% fibonacci. De koers zal mogelijk vanaf dat punt een verdere correctie naar beneden maken tot aan de groene zone. De analisten verwachten vanaf nu dus wederom een driestaps wave. In de Premium community zullen de analisten deze analyses delen en up-to-date houden zodat alle leden op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen.

SHIB kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bespreken ervaren analisten en handelaren hun analyses en kan je meelezen bij hun  handelsplannen. Hier zijn ook alle technische en fundamentele analyses eerder te lezen. In onze Premium community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel