PremiumKoersvoorspelling: Zover kunnen Ethereum Name Service en Quant stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van Ethereum Name Service (ENS) en Quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Ethereum Name Service toont veel potentie

Het viel de analisten van Crypto Insiders op dat de koers van ENS de voorafgetekende dynamische trendlijnen respecteert. Dit is natuurlijk een goed teken en laat zien dat ENS in een duidelijke opwaartse trend zit. Daarnaast bevestigt het ook dat de koers in een 12345 Elliott Wave patroon zit waarbij de derde wave van dit patroon volgens de theorie meestal de 161,8% fibonacci bereikt.

De analisten verwachten dat dit niveau daarom ook voor enige weerstand zal zorgen. De dealing die hierdoor kan ontstaan, biedt mogelijk een mooie kans voor investeerders om de laatste wave van het patroon mee te pakken. In de Premium community zullen alle leden op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen omtrent de koers van Ethereum Name Service.

Bovenstaande ENS analyse is op 17 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Quant kan door dit patroon nog harder omhoog

De QNT koers zit in een vergelijkbare situatie als ENS. Ook hier zien de analisten duidelijke dynamische trendlijnen die een mooie opwaartse trend weergeven. De analisten hadden deze stijging verwacht plaatsten daarom hun eerste target op de $179. Dit doel werd vrij snel behaald en de koers lijkt nog genoeg kracht te hebben voor een volgende stijging. De analisten zien ook hier een 12345 Elliott Wave patroon vormen en de 161,8% Fibonacci komt voor QNT op $237 uit. Dit is daarom het tweede koersdoel voor de analisten.

Bovenstaande QNT analyse is op 16 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ENS of QNT kopen of verkopen?

Overweeg jij ENS of QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel