PremiumLet op! De nieuwste Cardano koersvoorspelling is uit

In dit artikel belichten we een analyse van cardano (ADA), een van de prominentste spelers in de blockchain-wereld, afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten bestuderen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun handelsinzichten met onze leden. Let wel, dit artikel bevat de inzichten van onze analisten en dient niet als financieel advies.

Ondanks een aanhoudende neerwaartse trend in de prijs van ADA, blijft het netwerk groeien. Sinds april is het aantal wallets met 6% gestegen tot 4,26 miljoen en de total value locked in DeFi is toegenomen van zo’n 200 miljoen ADA naar 624,36 miljoen ADA. Dit suggereert dat het vertrouwen in Cardano sterk blijft.

Nieuwe instapkansen voor Cardano (ADA)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ADA binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“De ADA koers blijft keurig in lijn met wat we eerder hadden verwacht. We zitten nu middenin een typisch ending diagonal 12345 Elliott Wave patroon, dat zich manifesteert in een zich steeds verder vernauwend trendkanaal.

Het mooie aan dit patroon? We kunnen er vrij nauwkeurig mee inschatten waar de koers waarschijnlijk gaat eindigen. En op basis van onze analyse wijst alles erop dat de koers zich richting de $0,20 zal bewegen. Precies dáár hebben we ook ons vizier op gezet voor een mogelijke instapmoment voor ADA. Want nadat die bodem is bereikt, zetten we ons schrap voor een flinke opwaartse beweging.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 4 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post