PremiumLet op: Solana koers staat op uitbreken

In dit artikel delen we een recente analyse van Solana (SOL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ervaren analisten delen 20+ van dit soort analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse handelaren maken hier gebruik van.

Onze analisten verwachten dat de koers van SOL eerst zal gaan dalen. Ervaren handelaren weten echter dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer de koers stijgt, maar ook wanneer de koers daalt. Onderaan dit artikel leggen we uit hoe dit werkt en waar je terecht kunt voor meer informatie. Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer analyses en inzichten van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse SOL koers

De cryptocurrencymarkt lijkt vandaag af te koelen na enkele dagen van opwaartse prijsactie. Hierdoor verwachten de analisten van Crypto Insiders dat SOL zijn weg naar beneden zal vervolgen. In een recente analyse voor Premium leden gaven zij het volgende aan:

“We verwachten dat SOL op de korte termijn een bearish koersbeweging zal laten zien in de vorm van het ABC Elliott Wave patroon als onderdeel van een groter WXY EW patroon. We konden de rode verkoopzone in kaart brengen door de X-wave uit dit patroon te meten. 

We hebben een shortpositie ingenomen vanuit de rode verkoopzone om te profiteren van de koersdaling. Momenteel ligt de koers al aanzienlijk lager. Ons eerste doel ligt tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, waar we verwachten dat de C-wave uitkomt. De koers zal waarschijnlijk eerst dalen naar de range tussen $10,15 em $12,80 voordat er weer een stijging plaatsvindt.” 

SOL is, zoals we nu kunnen zien, opnieuw in de rode verkoopzone beland en ondervond aanzienlijke weerstand. Dat komt overeen met de analyse. Binnen enkele dagen zal weer een nieuwe analyse voor SOL te vinden zijn in de premium omgeving.

Deze analyse is op 28 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Om te profiteren van dalende koersen maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivatren en zogeheten short-orders plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer inzichten, neem dan een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post