PremiumInsider analyse: populaire crypto klaar voor explosieve stijging

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum classic (ETC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ETC koers

De koers van ethereum classic vertoont sinds medio vorige maand een gestage daling. Niettemin zien de analisten van Crypto Insiders interessante mogelijkheden onstaan en delen deze in hun meest recente analyse:

“Voor ETC zijn er enkele interessante ontwikkelingen waar we naar kijken. Allereerst valt op dat onze groene koopzone perfect wordt gerespecteerd en dat de koers hier steun lijkt te vinden.

Deze koopzone is getrokken tussen het maandelijks S1-niveau (donkergroene lijn) en het maandelijks level (gele lijn), beide sterke niveaus. Bovendien valt op dat de maandelijkse pivot (witte lijn) nog niet getest is, terwijl dit volgens de theorie meestal wel gebeurt.

Het zou ons niet verbazen als de bears de koers tijdelijk onder deze niveaus laten zakken om te zien hoe de bulls reageren. We verwachten echter dat de bulls sterker zullen zijn en de koers weer omhoog zullen duwen. In onze Premium omgeving houden we deze niveaus nauwlettend in de gaten, samen met vele andere. Mocht er iets veranderen in de analyse, dan delen we dit direct met onze leden.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je de bewegingen van succesvolle traders kopiëren. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Via deze link kom je in aanmerking voor diverse acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post