PremiumMATIC koersverwachting: Wat zal deze nieuwe update met Polygon doen?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Polygon (MATIC) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon is een zogeheten layer-2 netwerk voor Ethereum (ETH) en probeert verschillende problemen op te lossen waarmee Ethereum kampt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoge transactiekosten en de lage transactiedoorvoer op Ethereum. Polygon biedt dus een schaaloplossing voor het Ethereum netwerk om grote hoeveelheden transacties mogelijk te maken tegen lage kosten en weinig verbruik.

Laatste Polygon nieuws

Recentelijk is er crypto nieuws omtrent Polygon naar buiten gekomen. Het project heeft onlangs op Twitter namelijk aangekondigd dat het Polygon Avail testnet live is. De Polygon Avail update zorgt ervoor dat het dataverbruik van blockchains verminderd zal worden.

Waar een blockchain zelf nu nog haar transactiedata opslaat, zal Avail dat in het vervolg kunnen doen voor de blockchain. Het feit dat deze applicatie nu in de testfase zit is natuurlijk een positief teken voor Polygon. In deze fase sporen de ontwikkelaars en testers alle fouten op en halen deze uit het netwerk. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer het netwerk officieel online komt op het mainnet.

Wat zijn de verwachtingen voor Polygon (MATIC)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse MATIC koers

Premium leden ontvingen onlangs een nieuwe analyse van de MATIC koers. In deze analyse zagen de analisten uit de Discord omgeving een duidelijke verkoopzone voor de cryptocurrency. Deze verkoopzone is op basis van de Fibonacci 127,2% en 161,8% bepaald. Voor MATIC verwachten de analisten nog een verdere daling. Deze daling zal door een Elliott Wave ABC patroon eerst een kleine stijging tonen voordat de koers hard de weg naar beneden hervat. Hierbij kunnen we een bodem rond de $0,60 verwachten.

Bovenstaande MATIC analyse werd op 22 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

MATIC kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium omgeving voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel