PremiumMINA koers-analyse: Een van de weinige stijgers

De koers van mina protocol (MINA) heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van 6%. In dit artikel kijken we naar de fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van een technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om MINA te kopen of juist te verkopen.

Een van de weinige stijgers van vandaag is MINA. De cryptocurrency wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 6% te stijgen. In de afgelopen zeven dagen steeg de koers met zo’n 11%. Door de stijging staat MINA op de 95e plaats van grootste crypto op basis van de marktwaarde. De coin heeft dus een plekje in de top 100 weten te bemachtigen.

Wat is Mina Protocol?

Mina Protocol is een blockchain die is gebouwd om de minimale eisen waaraan computers moeten voldoen voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) te verminderen. Hierdoor moeten de dApps ook efficiënter werken. Mina heeft ook de lichtste blockchain aangezien het zo is ontworpen dat de grootte gelijk blijft. Desondanks neemt het gebruik van de blockchain wel toe. 

Waarom stijgt MINA in waarde?

De koers van MINA is mogelijk gestegen door dit bericht op Twitter. Hier geeft Twitter gebruiker Izzy Meckler, onderdeel van o1 labs, aan dat hij heeft gesleuteld aan de zk-SNARK (Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge). Dit is kort gezegd cryptografisch bewijs dat een partij bepaalde informatie heeft zonder op te hoeven geven wat deze informatie eigenlijk is. Dit is goed nieuws voor Mina aangezien hierdoor hun eigen ZK technologie verbetert.

Technische analyse

Als we inzoomen op de 4 uurs grafiek zien we dat MINA een symmetrische driehoek vormt. Hierbij komen de pieken maar ook de dalen lager uit. Zolang we binnen deze driehoek blijven, kan er eventueel een mooie trade gemaakt worden. Mocht de koers naar de onderkant van deze driehoek zakken zou dit een prima entry kunnen zijn. De bovenkant van de driehoek zou een mooie eerste target kunnen zijn en de $3,78 eventueel een mooie tweede target. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto Insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in MINA? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel