PremiumNieuw koopmoment volgt na hevige correctie van deze crypto

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Enkele dagen deelden de analisten van Crypto Insiders de onderstaande analyse voor avalanche met Premium leden. De koers steeg de daaropvolgende dagen naar een piek van $17,8. Dit kan mogelijk nog iets hoger uitkomen, maar AVAX zal dan aan zware correctie beginnen, meldden de analisten als volgt:

“Over de lange termijn zijn wij nog steeds bullish over AVAX, maar op de korte termijn ziet het erg bearish uit. Er is namelijk grote onzekerheid op de crypto-markt omtrent bitcoin. 

We verwachten dat AVAX eerst op de hele korte termijn nog iets omhoog kan, maar niet veel verder dan $18,63. Hier ligt mogelijk nog een kans om winst te pakken en uit te stappen als je dat niet had gedaan. Daarna verwachten we namelijk een behoorlijke correctie verder naar beneden. 

Die correctie kan zo diep als $13 uitkomen, maar dat hangt af van de invalidatie van BTC. Voor de bulls invalideert AVAX onder $10,5, de low van december. We verwachten vooralsnog niet dat dit zal gebeuren, maar het behoort echter wel tot de mogelijkheden. Daarna kan AVAX mogelijk eindelijk weer hard stijgen. Wij zullen daarom overwegen hier opnieuw in te stappen en zullen dan hierover een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

avax-analyse-1303
Deze analyse is 13 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post