PremiumOntdek waarom slimme crypto investeerders nu instappen

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse NEAR koers

De koers van near was onlangs flink gezakt, maar het einde van deze daling lijkt in zicht. Dat bespraken de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt met Premium leden:

“NEAR heeft tot de cent nauwkeurig de koopzone bereikt, maar we verwachten nog een kleine daling voordat de koers weer stijgt. We zien namelijk de vorming van een correctief ABC Elliott Wave patroon, waarbij we momenteel bezig zijn met het vormen van de innerwaves van de laatste wave. 

De afronding van dit patroon zou betekenen dat we een grotere wave 2 van een 12345 Elliott Wave patroon voltooien. Dit zou volgens de theorie een zeer positief signaal moeten zijn, aangezien dit het begin van de derde wave kan zijn. 

We kunnen deze trade goed vasthouden, gezien de gunstige risico-rendementsverhouding. Onze stoploss kan namelijk heel dichtbij geplaatst worden op $1,229, terwijl het opwaartse potentieel aanzienlijk is, mogelijk zelfs voorbij $2,88. Dit resulteert in een minimale potentiële beloning-risicoverhouding. In onze Premium omgeving volgen we deze trade nauwlettend en delen we regelmatig updates over de NEAR koers.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je succesvolle handelaren volgen en hun in- en verkopen kopiëren. Registreer je via deze link bij Bybit als afkomstig van Crypto Insiders en ontvang een gratis trade van $100 zonder eigen inleg. Houd de winst zelf en profiteer van diverse acties en aanbiedingen, inclusief een $20 cadeau na je eerste storting.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post