PremiumOpvallend: Bitcoin koers patroon laat kansen zien

In dit artikel delen we een technische analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

Zowel de koers van bitcoin als de algehele crypto-markt laten de afgelopen tijd weinig activiteit zien. Dat kan binnenkort veranderen, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit aan Premium leden. Zij verwachten eerst een kleine daling voordat bitcoin weer omhoogschiet:

“Voor bitcoin wachten we nog op een laatste daling om de laatste fase af te ronden van een 12345 Elliott Wave patroon. We verwachten dat deze neerwaartse beweging nog volgt omdat belangrijke niveaus nog ongetest blijven, zoals de S2 maandelijkse pivot die perfect samenvalt met het 123,6% Fibonacci retracement-niveau. 

Toch kiezen we er niet voor om hier short te gaan, aangezien we net boven de groene box hangen en deze al geraakt is. Dat maakt het risico-rendementsverhouding voor een short niet gunstig. Het ziet ernaar uit dat bitcoin nog het eerdergenoemde niveau zal testen, rond de $25.000. We hebben echter de groene zone groter gemaakt, tussen de $24.000 en $26.000, omdat de markt momenteel zeer onzeker is. 

Het kan zelfs zijn dat bitcoin toch al eerder de lucht inschiet. We houden daarom in de Premium omgeving de situatie nauw in de gaten en zullen binnen enkele dagen hier een nieuwe analyse voor bitcoin delen.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer succesvolle handelaren via Bybit

Onze analisten maken gebruik van Bybit, een toegankelijk en veelzijdig crypto-handelsplatform. Bybit is ideaal voor beginners dankzij de gebruiksvriendelijke app en de unieke functie waarmee je de transacties van succesvolle handelaren kunt kopiëren. Zo kun je automatisch crypto kopen en verkopen wanneer zij dat doen. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post