PremiumOpvallend: Crypto analist vindt interessant koerspatroon

In dit artikel delen we een recente litecoin (LTC) analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan kun je er wellicht een mooi voordeel uit halen!

Onze analisten verwachten dat de koers van LTC de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

In de wereld van cryptocurrency verandert het landschap voortdurend en de afgelopen dagen waren geen uitzondering. Een bijzondere aandachtspunt is litecoin, dat nu een interessant nieuw patroon laat zien. Hier is de recente analyse van de analisten uit de Premium Crypto Insiders community:

“Er is veel gebeurd in crypto land de afgelopen dagen. Ondanks dat we aanvankelijk bullish waren en van de stijging hebben geprofiteerd, wijst onze analyse nu op de mogelijke vorming van een dubbele combinatie wave naar beneden.

Dit zou betekenen dat LTC de grotere impulsieve wave (2) afrondt. Maar maak je geen zorgen, dit is niet per se een negatief signaal. We zijn optimistisch over de mogelijkheid dat LTC landt in de koopzone van $53 tot $63.

In deze koopzone zouden we ons huidige LTC positie willen uitbreiden. Op de lange termijn blijven we bullish over LTC, maar we zien nu slechts een nieuwe kans op korte termijn ontstaan waar wij van willen profiteren.”

Zoals altijd blijven we bij Crypto Insiders waakzaam en zullen we de bewegingen van litecoin en andere cryptocurrencies nauwgezet volgen. Onze lezers en Premium-leden zullen altijd de eersten zijn om te weten over belangrijke ontwikkelingen en kansen in de cryptomarkt.

Deze analyse is op 7 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post