PremiumOpvallend: Crypto experts zien veel kans in Polkadot

In dit artikel delen we een technische analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse DOT koers

Polkadot is de afgelopen weken aanzienlijk gedaald. Desondanks volgt de koers nog het plan van de analisten van Crypto Insiders en dat betekent dat de daling mogelijk binnenkort voorbij is. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“Zoals aangegeven in een eerdere analyse, kozen wij ervoor om een shortpositie in te nemen in de rode zone. Inmiddels komt DOT steeds dichterbij de groene zone waar we onze short willen sluiten en winstnemen. Tegelijkertijd kunnen we hier kijken naar een nieuw instapmoment. 

De DOTR koers heeft twee duidelijke swings gemaakt, wat suggereert dat we binnenkort een derde opwaartse beweging kunnen verwachten. Of dit zal plaatsvinden in een ABC of 12345 Elliott Wave patroon is nog niet met zekerheid te stelllen. 

Toch verwachten we eerst nog een dip naar de groene zone, mogelijk helemaal naar de $4,65. We willen niet dat DOT onder $4,21 uitkomt, dan is deze analyse niet meer geldig. Over enkele dagen zullen we de analyse opnieuw bekijken en onze bevindingen delen in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 aan crypto als welkomstgeschenk.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post