PremiumPas op: deze crypto kan in tegenstelling tot bitcoin hard dalen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Ook de koers van avalanche kon afgelopen week flink aantrekken. De koers lijkt echter tegen weerstand aan te lopen rond de $18. Toch komt dat overeen met wat de analisten van Crypto Insiders afgelopen weekend aan Premium leden al doorgaven. Dat kan dus betekenen dat een forse daling snel kan volgen. Houd rekening met het volgende scenario:

“We zien op dit moment AVAX ontwikkelen in een 11 swing low die tegelijkertijd een triple combinatie is. We verwachten eerst dat koers iets omhoog zal gaan middels de C wave van een ABC Elliot Wave. 

Deze zal naar verwachting uitkomen rond het 61,8% Fibonnaci-niveau, tussen de $17,6 en $18,6. Daar overwegen wij om winst te pakken omdat we verwachten we dat de koers daarna kan kelderen richting de vorige low rond $12. 

Rond die $12 willen we mogelijk weer opnieuw instappen want we blijven bullish op de lange termijn. Behalve als de koers onder $10,5 duikt, dan invalideert onze analyse. In de Premium omgeving zul je snel een nieuwe update voor deze analyse kunnen vinden.”

avax analyse 1703
Deze analyse is 17 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post