PremiumPas op: Dogecoin kan snel heel volatiel worden

Winst maken wanneer crypto daalt? Dit klinkt misschien als te mooi om waar te zijn. Maar het kan toch echt. Onze analisten verwachten dat de koers van Dogecoin (DOGE) de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren.

Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, word dan lid van Crypto Insiders. We delen wekelijks meer dan 20 technische analyses in onze premium omgeving, meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van. Je kunt ons lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen!

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin handelt al sinds de piek uit november 2022 voornamelijk in een zijwaarts trendkanaal. Kan de koers uit patroon breken? De analisten van Crypto Insiders hebben in hun meest recente analyse een nieuwe blik geworpen op de DOGE-koers:

“DOGE lijkt momenteel een innerwave ABC Elliott Wave patroon te voltooien richting $0,06715, wat suggereert dat dit deel uitmaakt van een dubbel combinatiepatroon. 

Naar verwachting vormt dit de innerwave van een W-wave binnen een WXY EW patroon. Dit impliceert dat we een korte opleving kunnen verwachten richting $0,086 om de X-wave af te ronden. 

Voroalsnog ziet DOGE er echter bearish uit en we verwachten dat de koers daarna zo diep als $0,051 uit kan komen. We overwegen dan ook om short te gaan in de rode box, maar deze zone is momenteel nog erg groot en speculatief. 

In de Premium omgeving houden we de analyse voortdurend up-to-date en houden we nauwlettend in de gaten of de rode verkoopzone wordt bereikt. Eventuele wijzigingen in het plan worden direct gecommuniceerd naar al onze leden.”

Deze analyse is op 10 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Tip van de redactie

Veel analisten en experts maken gebruik van Bybit. Hier kun je naast regulier traden namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt.

Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed kado, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe het Bybit werkt en of het iets voor jou is. Kijk voor meer informatie en gratis registeren op deze pagina.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post