PremiumPopulaire crypto kan vanaf hier met 60% stijgen

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Polkadot (DOT) koers

De koers van polkadot (DOT) is vanaf de rode zone flink gedaald, precies zoals de analisten van Crypto Insiders hadden voorspeld. DOT had onlangs al een keer de groene zone aangetikt en alhoewel de analisten hadden verwacht dat DOT nog iets dieper uit zou kunnen komen, lijkt de koers nu toch te stijgen. De analisten gaven afgelopen week de volgend toelichting:

“DOT volgt nog steeds het vooropgestelde schema. Gedurende de afgelopen periode hebben we duidelijke aanwijzingen gezien dat we ons in de afrondende fase bevinden van een 12345 Elliott Wave patroon. Hoewel deze vijfde wave mogelijk truncated kan zijn, is het mogelijk dat nog een laatste neerwaartse beweging krijgen. Het is onze verwachting dat de koers na deze correctie een stijging zal laten zien van minstens 60%. 

Een cruciale indicator waar we goed op moeten letten, is het 200-daagse voortschrijdend gemiddelde (ook wel de moving average genoemd). Deze indicator fungeert vaak als een sterke weerstand. Daarom zal dit ons eerste koersdoel zijn. 

Vervolgens hopen we op een retest aan de bovenkant van de MA, waarbij oude weerstand wordt omgezet in nieuwe steun. Deze stap is echter nog toekomstmuziek. Binnen enkele dagen zullen we een nieuwe update voor DOT delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post