PremiumPopulaire crypto volgt plan van analisten ondanks hevige crash

In dit artikel delen we een recente fantom (FTM) analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan kun je er wellicht een mooi voordeel uit halen!

Onze analisten verwachten dat de koers van FTM de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse FTM koers

De cryptomarkt heeft weer een flinke klap gekregen, waarbij veel coins, waaronder fantom, hard zijn gedaald. In deze onrustige tijden is het altijd goed om de inzichten van ervaren analisten bij de hand te hebben. De analisten van Crypto Insiders waren hun tijd vooruit, zij voorspelden de daling van FTM al eerder. Dit zeiden zij enkele dagen geleden over FTM in de Premium groep:

“Recentelijk heeft FTM een nieuwe bodem doorbroken en is onder de $0,305 gedoken. Dit opent naar onze mening de deur voor twee mogelijke scenario’s. 

Het eerste scenario dat we zien ontvouwen, omvat een ABC Elliott Wave patroon. Na het bereiken van deze nieuwe bodem, zou de koers in dit scenario geleidelijk omhoog beginnen te kruipen, richting de blauwe zone. Dit zou de opwaartse beweging van de B-wave markeren, gevolgd door een neerwaartse C-wave om het patroon te voltooien.

Het tweede scenario is wat directer en impliceert een verdere daling van de koers, zonder eerst de opwaartse B-wave. In beide scenario’s is het einddoel echter hetzelfde: de groene zone onder $0,21. Uiteindelijk maakt het voor ons weinig uit welk pad FTM neemt, wij willen overwegen sowieso pas om in te stappen in de groene zone.

Inmiddels kunnen we zien dat de koers hard gedaald is afgelopen nacht, maar dat sluit nog aan op de voorspelling van de analisten. Het lijkt er dus op dat het tweede scenario uitspeelt. In de Premium omgeving zullen de analisten nauw de koers in de gaten houden en binnen enkele dagen hier een nieuwe FTM analyse delen.

Deze analyse is op 8 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Via deze link kun je gratis registreren en ontvang je $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post