PremiumPrijsverwachting Cardano: Veel potentie voor ADA door deze tweet

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Cardano (ADA) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Laatste Cardano nieuws

Charles Hoskinson, medeoprichter en CEO van het bedrijf achter Cardano, heeft aangegeven dat het project eerdaags de volgende ontwikkelingsfase zal betreden. Dit zal de vijfde en laatste fase zijn van het stappenplan. Hoskinson heeft aangegeven dat deze laatste fase “de kracht van miljoenen gebruikers en ontwikkelaars” zal bieden. Deze fase zal ervoor zorgen dat de blockchain een zelfregelend systeem zal worden waarbij gedecentraliseerde governance een hoofdrol speelt.

Wat zijn de verwachtingen voor Cardano (ADA)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ADA koers

De analisten in de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben al sinds 23 augustus aangegeven dat zij verwachten dat de ADA koers hard zal dalen. Zij hadden hier namelijk een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden verwacht. Zoals we ondertussen weten is de koers sinds dat moment ook erg hard onderuit gegaan.

Zoals de analisten in hun nieuwe ADA update binnen de Premium community hebben aangegeven zien zij ADA dalen tot een bepaald niveau. Vanaf dat niveau zal de koers mogelijk weer een opleving krijgen. Deze koopzones zijn gebaseerd op Fibonacci clusters van de 127,2% en de 161,8%. Hier zal de Elliott Wave count samenkomen en mogelijk weer een omkeer maken. Deze nieuwe analyse staat voor ieder Premium lid klaar!

Bovenstaande ADA analyse is op 23 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ADA kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium community voor leden. Hier spreken ervaren analisten en handelaren dagelijks over het meest recente nieuws, hun analyses en handelsplannen. Hier kan je meekijken met wat de professionals aan het doen zijn. Daarnaast delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Premium community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Laura
Heb jij ook al ADA in je portfolio?

Laatste Nieuws

Volgende artikel