PremiumProfiteer wanneer crypto daalt, stap in op het juiste moment

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse CHZ koers

In een vorige analyse van chiliz was te lezen dat de koers precies in de verwachte groene koopzone terecht was gekomen en vanaf daar mogelijk met 140% kan stijgen.

Toch was toen al te zien dat tussen de eerste en tweede wave van het Elliott Wave patroon een kleine correctie zou volgen. Dit zien we inmiddels afspelen, en dat opent mogelijk deuren voor laatkomers, legden de analisten onlangs uit aan Premium leden:

“CHZ heeft een indrukwekkende stijging laten zien sinds onze groene zone is bereikt. Helaas lijkt de koers nu een lokale top te bereiken precies in onze blauwe weerstandszone tussen $0,15 en $0,16. We zien een flinke afwijzing in de koers, dus het lijkt erop dat we terug zullen gaan naar onze groene zone tussen $0,119 en $0,1258. 

Dat de koers nu corrigeert is niet erg en valt alsnog binnen ons lange termijn plan. Het is normaal om een correctie te zien na een flinke stijging, koersen bewegen immers nooit in een rechte lijn omhoog. Dit soort correcties bieden juist mogelijkheden om alsnog op een gunstig moment in te stappen. Wij wachten daarom af tot de koers in de groene zone aankomt en zullen dan in Premium een nieuwe analyse delen.”

Deze analyse is 24 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel