PremiumROSE koers-analyse: Stijging na nieuws over grote investering Binance

ROSE is vandaag met maar liefst 28% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele en redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de ROSE koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om ROSE te kopen of verkopen.

Een van de hardste stijgers van de dag is Oasis Network (ROSE). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 28% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen daalde de coin echter met 2%. Door de stijging staat ROSE nu op de 84e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Oasis Network?

Oasis Network is opgericht voor verschillende diensten binnen de gegevenscontrole branche. Dit bevat zaken als het analyseren, delen en beschermen van persoonsgegevens. Oasis Network is een Layer 1-blockchain die kan communiceren met de Cosmos (ATOM) blockchain aangezien het netwerk werkt via Cosmos SDK.

Waarom is ROSE in waarde gestegen?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn. In dit bericht wordt aangegeven dat Binance, de grootste exchange van de wereld, $200 miljoen wilt investeren in projecten die gebouwd zijn op het Oasis Network ecosysteem middels Binance Labs. 

Binance Labs in een venture capital en innovatie incubator. In de blogpost geeft Binance Labs ze aan dat ze een groot voorstander zijn van de visie die Oasis Network heeft. Daarnaast geven ze aan dat zij geloven in het feit dat de technologie van ROSE gebruikt kan worden voor Web3 toepassingen

Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor het project. Dat zo’n grote partij als Binance interesse in het project toont betekent dat het zeker potentie kan hebben. Dit zagen andere investeerders nu ook in en kochten massaal de coin. Hierdoor steeg de koers erg hard in een korte tijd.

Technische analyse

De koers is bezig met een mooie opwaartse trend en heeft rond november nog een all-time high gemaakt. Dit niveau is begin deze maand opnieuw getest, maar helaas wisten we hier niet doorheen te breken. Na de afwijzing op de retest zakte we toch weer wat verder terug. Toch leek hier de oplopende steunlijn als sterke steun te fungeren. Deze lijn leek op een trampoline aangezien de koers weer de lucht in schoot. Het lijkt erop dat de ATH opnieuw getest zal worden. Een eventuele uitbraak uit dit niveau zou een mooi instapmoment kunnen bieden. Na de uitbraak zullen we in price discovery zitten. Hier zal dus geen target te vinden zijn, hier zou een procentuele winst een goede oplossing zijn.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in ROSE? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel