PremiumSolana beleggers opgelet: Explosieve koersbeweging van 55% verwacht

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse SOL koers

De koers van solana zit al een tijdje in hetzelfde zijwaartse trendkanaal en loopt in de rode zone op de grafiek tegen flinke weerstand aan.

De analisten van Crypto Insiders hadden deze verkoopzone al eerder met Premium leden gedeeld en ze verwachten dat SOL vanaf hier binnenkort de weg omlaag zal voortzetten.

“Er is voor SOL weinig veranderd ten opzichte van onze vorige analyse, ondanks dat de koers kort boven de rode box uitkwam. De koers volgt een ABC Elliott Wave-patroon waarvaan we hadden verwacht dat deze tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus zou uitkomen.  

Wij blijven echter bearish over de SOL koers op de korte termijn en vewachten een 7 of 11 swing low richting $14 en wellicht lager. Op de lange termijn blijven we nog bullish, zo lang de koers niet onder de $7,93 zakt. 

In de Premium omgeving houden we SOL nauw in de gaten en kun je direct een nieuwe analyse vinden mocht er toch iets veranderen.”

Deze analyse is op 20 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post