PremiumSolana en Avalanche technische analyses en prijsverwachtingen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks actuele technische analyses van ervaren analisten en crypto-handelaren. Ook bediscussiëren zij hier dagelijks hun eigen handelsplannen. In deze rubriek blikken we terug op een aantal technische analyses die eerder gedeeld zijn in onze Discord community voor leden. De afgelopen periode kwamen solana (SOL) en avalanche (AVAX) hier regelmatig ter sprake en daar gaan we nu naar kijken.

Solana (SOL) analyse

Publicatiedatum: 04-07-2022

Solana (SOL) is rond het eind van vorige maand perfect in de vooropgestelde koopzone gekomen. Een aantal grote Elliott Waves lijnen komen in deze zone samen. Hier werd ook de tweede wave van een 12345 patroon gemaakt en de koers is nu bezig met de derde wave. De derde wave zal waarschijnlijk minimaal tot de 161,8% van de Fibonacci projectie gaan. Dit wil zeggen dat de koers nog een flink stuk kan stijgen.


Voor meer tekst en uitleg over de bovenstaande technische-analyse, verwijzen we je graag naar onze Discord community voor leden.

Avalanche (AVAX) analyse

Publicatiedatum: 20-06-2022

Avalanche (AVAX) is een erg interessante coin en kwam de laatste tijd vaak aan het bod in onze community. Vooralsnog is de koopzone niet bereikt, maar onze analisten verwachten dat als de koers hier uitkomt. dat AVAX daarna flink kan stijgen. Dat komt doordat alle Elliott Wave tellingen hier samenkomen, van de grootste waves tot aan de kleinste. De AVAX koers is dus mogelijk zeer bullish.

Voor meer tekst en uitleg over bovenstaande technische-analysem verwijzen we je graag naar onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun handelsplannen en kom je eenvoudig in contact met andere leden die je graag op weg helpen. Zo proberen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel