PremiumSuccesvolle Ethereum handelaren azen nu op AVAX

In dit artikel delen we een technische analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders, die onlangs kansen zagen ontstaan voor ethereum, hebben hun aandacht verschoven naar avalanche. De koers van AVAX lijkt namelijk ook nieuwe kansen te bieden, leggen de analisten uit:

“AVAX nadert langzaam de groene box en het lijkt erop dat de koers deze zone zal bereiken. We zien namelijk dat het 12345 Elliott Wave patroon nog niet is voltooid en we verwachten dus nog een laatste neerwaartse beweging, mogelijk tussen de 61,8% en 100% Fibonacci retracement-niveaus, oftewel tussen $12 en $14. 

We blijven daarom geduldig en wachten eerst af totdat de koers ook daadwerkelijk hier uitkomt. Daarna verwachten wij een aanzienlijke stijging te zien, maar om onss risico te beheren hebben we een stoploss geplaatst op de $10,47. We willen niet dat de koers hieronder zakt, anders verwachten we verdere bearish prijsactie. 

Binnen enkele dagen zullen wij een nieuwe analyse voor AVAX delen in de Premium omgeving. Hier kun je ook vragen stellen over deze of andere analyses.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 aan crypto als welkomstgeschenk.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post