PremiumSuccesvolle Ethereum handelaren zien kansen bij concurrent

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum classic (ETC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ethereum classic (ETC) koers

Nadat de koers van ethereum classic in april flink zakte, bewoog de koers in mei vooral zijwaarts. Het lijkt erop dat de koers genoeg support vind in de groene zone, maar kan alsnog een dip maken. Toch zijn de analisten van Crypto Insiders bullish over ETC:

“ETC zit momenteel in een prijsvacuüm, wat resulteert in een zijwaartse beweging van de koers. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat ETC hierdoor mogelijk nog een neerwaartse beweging kan maken. Desondanks blijft de grafiek er nog steeds bullish uitzien en behouden we een positieve kijk op ETC. 

Belangrijke niveaus om in de gaten te houden voor ETC zijn $18,27 en $19,54. Het doorbreken van deze prijsniveaus zou bevestiging kunnen geven van de bullish trend. We willen echter slechts een kleine positie innemen in ETC, aangezien het huidige invalidatieniveau nog relatief laag ligt. 

Over enkele dagen zullen we de ETC-grafiek opnieuw evalueren en onze bevindingen delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post