PremiumSURE koers-analyse: Grote update, maar wat volgt?

SURE is vandaag met zo’n 11% gestegen. Hieronder onderzoeken we mogelijke redenen waarom deze coin is gestegen en analyseren we de koers op basis van technische analoyse zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken om SURE te kopen of verkopen. 

De metaverse sector is in de afgelopen maanden bezig met een geweldige stijging. Het is daarom ook geen verrassing dat een van de top stijgers van de dag actief is in deze sector. Het gaat om inSure DeFi (SURE). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 11% gestegen. In de afgelopen zeven dagen daalde de coin wel met 8%. Door de stijging staat de coin op de 272e plaats. 

Wat is inSure DeFi?

inSure DeFi is een op de community gebaseerde cryptocurrency verzekeringsplatform waarop gebruikers hun cryptocurrency portfolio kunnen verzekeren. Dit kunnen zij doen door SURE tokens te kopen met fiat of andere cryptocurrencies. inSure is ontworpen om het risico te verdelen in een liquidity pool waarbij verzekeringspremies worden betaald die worden bepaalde door het Dynamic Pricing Model dat gebruik maakt van Chainlink (LINK). 

Waarom stijgt SURE?

Een mogelijke reden van de stijging zou deze aankondiging kunnen zijn. In deze aankondiging wordt aangegeven dat het inSure platform nu ook Ethereum (ETH), Binance Smart Chain, Polygon (MATIC) en Avalanche (AVAX) ondersteunt. Dit wil ook zeggen dat een gebruiker nu dus meerdere verzekeringen kan hebben lopen via verschillende chains. Dit is natuurlijk een mooie ontwikkeling voor het project aangezien gebruikers nu gewoon simpelweg meer kunnen doen en meer mogelijkheden hebben.

Technische analyse

De coin staat helaas nog wel in het rood over de gehele periode dat de coin bestaat. SURE is even gestegen maar zakte hierna helaas wel direct in. SURE wordt al meer dan een jaar zijwaarts verhandeld met af en toe een flinke spike. Daar is vanaf kort geleden verandering in gekomen. Vanaf november dit jaar wist de koers weer omhoog te gaan en doorbrak daarmee de weerstand die was gezet aan het begin van het jaar rond $0,009. De koers kon hier uiteindelijk weer steun op vinden. Dit is een erg bullish teken! 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In de Discord omgeving van Crypto-insiders voor leden bespreken we het crypto nieuws en delen we verdere updates met jullie. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de projecten die in deze rubriek worden behandeld. wil jij een positie nemen in SURE? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel