PremiumSXP koers-analyse: Een mogelijk mooie entry en target

SXP is vandaag met maar liefst 23% gestegen. Hieronder kijken we naar mogelijke fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om SXP te kopen of verkopen.

Vandaag maken veel grotere coins een mooie bounce. Helaas staan we echter nog wel dik in de min ten opzichte van een aantal dagen geleden. Toch zijn er coins die mooie stijgingen laten zien. Een daarvan is Swipe (SXP). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 23% gestegen. Hierdoor staat de coin over de afgelopen zeven dagen weer in de plus. In deze periode steeg SXP namelijk met ongeveer 14%. Door de stijging staat de coin op de 167e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Swipe?

SXP is de cryptocurrency van Swipe Wallet. Swipe biedt een digitaal wallet ecosysteem waarop gebruikers zowel hun cryptocurrencies kunnen bewaren, uitgeven en ontvangen als kopen. Daarnaast biedt Swipe ook andere diensten zoals een spaarrekening en een creditcard. 

Waardoor stijgt SXP in waarde?

De stijging zou verklaard kunnen worden door deze aankondiging van Binance. Hierin wordt aangegeven dat Binance de overige aandelen van het bedrijf heeft opgekocht. Swipe is nu volledig in bezit van de grootste cryptocurrency exchange van de wereld. Dit kan zeker als goed nieuws worden gezien aangezien Binance zo veel vertrouwen in het project heeft dat zij het hele bedrijf zelf wilde hebben. Daarnaast is Binance zo’n grote partij dat zij zeker het budget hebben om het project tot een waar succes te maken. Het zal dus zeker interessant zijn om te zien waar Binance naar toe gaat met Swipe!

Technische analyse

De algemene trend van SXP is helaas nog wel neerwaarts. De pieken worden steeds lager en de bodems ook. De stijging van vandaag botste tegen een interne oude steunlijn aan die nu een nieuwe weerstand is geworden. Dit zal een belangrijk niveau worden later als de koers weer naar boven wilt. Op de korte termijn zagen we wel een opwaartse steunlijn die werd gevormd door prijsactie van een aantal dagen. Deze hoger wordende bodems zorgde voor een kleine opwaartse trend. De retest van deze lijn zou eventueel nog een mooi instapmoment zijn. Waarbij de interne weerstand eventueel een mooie target kan zijn. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in SXP? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel