PremiumSYN koers-analyse: Waar kijken wij nu naar?

SYN is in de afgelopen periode hard gestegen met maar liefst 84% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijke redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om SYN te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van de dag is Synapse (SYN). Deze coin wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 14% te stijgen. Ook in de afgelopen zeven dagen zag het project een prachtig resultaat. In deze periode steeg de coin namelijk met 84%. Door de stijging staat de coin nu op de 185e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Synapse?

Synapse is een cross-chain layer protocol dat voor interoperabiliteit zorgt tussen verschillende blockchains. Dit doen zij door gedecentraliseerde openbare transacties tussen elk layer-1 of layer-2 ecosysteem. Synapse maakt het mogelijk om integrale blockchain-activiteiten te verrichten zoals het verplaatsen van activa over verschillende blockchains en swaps. Synapse biedt via haar platform ook een cross-chain bridge. 

Ook bieden zij een cross-chain investment en start-up acceleration ecosystem. Dit wil zeggen dat zij een platform bieden waarop gebruikers snel op de hoogte kunnen zijn van nieuwe projecten die bomvol potentie zitten. Synapse zorgt er ook voor dat gebruikers hier snel in kunnen investeren of mee kunnen doen aan eventuele pre-sales.

Waarom stijgt SYN in waarde?

Hiervoor zijn er een aantal mogelijke redenen. De eerste is deze aankondiging via hun Twitteraccount. Hierin geven ze aan dat het vanaf nu ook mogelijk is voor gebruikers van hun platform om gebruik te maken van een aantal nieuwe en grote blockchains zoals Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX), Binance Smart Chain en Polygon. Dit zijn een aantal van de grootste chains die er op dit moment zijn. Het feit dat deze chains nu toegankelijk zijn voor gebruikers van Synapse is natuurlijk goed nieuws!

Daarnaast is een bijdragende factor aan de stijging het feit dat er gewoon veel gebeurt rondom het project. Het team kondigt via Twitter bijvoorbeeld verschillende samenwerkingen aan en prijzen zij ook veel nieuwe projecten aan. Hierbij zorgen ze er inderdaad voor dat nieuwe projecten die potentie hebben bij een grote menigte terecht komen. Voorbeelden hiervan zijn AgeOfGods, Battle Saga en Cherry om er maar een paar te noemen.   

Technische analyse

SYN is nog niet zo’n oude coin dus er is weinig koersdata beschikbaar. De koersdata die we hebben laat zien dat na de all-time high (ATH) er een neerwaartse trend werd gevormd. Deze trend bleef aanhouden helemaal tot aan eind december.

In de afgelopen dagen wist de koers hier pas uit te breken en zet nu middels een hoger bodem en hogere pieken patroon een opwaartse trend neer. Het zal interessant zijn om te zien waar we heen kunnen!

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in SYN? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel