PremiumTerugblik AVAX koers-analyse: Harde stijgingen door technisch patroon

In dit stuk nemen we de tijd om terug in de tijd te kijken naar het onderdeel ‘Technische analyse’ uit de koers-analyses die elke dag worden gepubliceerd. We nemen even een kijkje naar wat er gebeurd is en of de getekende steun- en weerstandslijnen, of patronen zich uitspelen zoals we dachten dat deze zouden uitspelen. Het is altijd goed om te kijken of we ons handelsplan moeten bijstellen of dat deze al voltooid is. In dit artikel zal de koers-analyse van AVAX worden behandeld.

Wat zagen we de vorige keer?

Het viel ons op dat er bij AVAX een opwaartse driehoek was gevormd. Op het moment dat de koers een kant moest kiezen brak dit patroon aan de bovenkant uit. Dit is natuurlijk goed om te zien. Na een perfecte retest van de oude weerstandslijn vervolgde de weg naar boven. Op het moment van schrijven stond de koers op $95 en gaven we aan dat dit toch wel een erg bullish teken was.

Wat zien we nu?

Dat het een bullish teken was is nu maar weer gebleken. Na de publicatie van het artikel zagen we nog een stijging van zo’n 53%. De theorie schrijft voor dat een retest op een oude belangrijke weerstand ervoor zorgt dat deze weerstand nu een nieuwe steunlijn zal worden. Dit is nu in praktijk ook gebleken. Een rendement van ongeveer 50% was dus mogelijk op AVAX. Het volgende koersverloop liet echter zien dat winst nemen op de weg naar boven erg belangrijk is. De koers daalde daarna namelijk wel weer. Wat opvallend is, is dat de steunlijn die we getekend hadden daarna nog twee keer is getest. AVAX steeg na de volgende retest weer hard, namelijk met 60%. Dezelfde trade was even later dus weer mogelijk. De derde retest is tot nu toe met 16% gebounced.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich momenteel razendsnel en is continu in beweging. Om deze reden communiceren onze analisten gedurende de dag meerdere nieuwsberichten en analyses in ons Discord kanaal voor leden. Ook zullen hier aanvullende technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaat. Je komt hier ook eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches. Zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

 

Laatste Nieuws

Volgende artikel