PremiumTerugblik SAND koers-analyse: Dit patroon bleef uit

In deze rubriek wordt er teruggeblikt op de technische analyse die per koers-analyses wordt gedaan. In dit artikel kijken we naar wat er gebeurd is met de cryptocurrency en of bepaalde steun- en weerstandslijnen of patronen zich zijn verlopen zoals we dachten dat het zou verlopen. Op deze manier kunnen we stellen of het trading plan bijgesteld moet worden of al voltooid is.

Wat werd er de vorige keer gezegd?

In de vorige kijk naar The Sandbox (SAND) zagen we een bullish flag patroon gevormd worden. Zo’n patroon kenmerkt zich aan een voorafgaande harde stijging en daarna een kleine correctie waarbij de pieken lager worden en de bodems ook. Dit patroon is echter pas bevestigd bij een uitbraak naar boven. Mocht deze uitbraak niet volgen spreken we simpelweg van een neerwaarts trendkanaal.

Hoe ziet het plaatje er nu uit?

Helaas bleef de uitbraak uit het bullish flag patroon uit. Hierdoor was het patroon ook niet bevestigd en zijn we niet verder naar boven gegaan. Wat leek op een bullish flag is uiteindelijk gewoon een neerwaarts trendkanaal gebleken. Wel hebben we een sterke nieuwe steunzone gemaakt rond de $4,47. Op dit niveau hebben we ook een bounce gemaakt voor een stijging van ongeveer 50%. Op het moment hangen we weer rond dit niveau en blijkt de koers wederom te bouncen. Dit niveau was in het vorige artikel al getekend. Sinds de tweede bounce zijn we wederom met ongeveer 15% gestegen. Ook hier waren dus twee mooie trade kansen te benutten.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of deze niveaus nog verdere impact gaan hebben op de koers is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in SAND? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel