PremiumTop analist deelt technische analyse

In dit artikel delen we een technische analyse van polygon (MATIC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse MATIC koers

De prijs van MATIC heeft de afgelopen tijd voornamelijk een neerwaartse trend laten zien. De analisten van Crypto Insiders zien eindelijk een einde hier aankomen, al volgt mogelijk nog een laatste dip. In hun meest recente analyse voor MATIC delen zij het volgende:

“MATIC heeft de groene zone aangetikt, maar we verwachten nog een laatste wave omlaag van een 12345 Elliott Wave patroon. De koers kan nog dalen naar het 100% Fibonacci retracement-niveau rond de $0,627. 

In de groene zone willen we onze positie opbouwen, want we verwachten vanaf hier weer een stijging. Mogelijk richting de vorige piek rond $1,566. We willen echter niet dat MATIC onder de $0,312 uitkomt. Dat zou een erg bearish signaal zijn en hebben daarom onze stoploss hier geplaatst. 

Vooralsnog volgt MATIC onze analyse. Het is echter nog iets te vroeg om te bepalen in welk patroon de stijging zal plaatsvinden. Zodra dit duidelijk wordt, zullen we dit direct delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle handelaren via Bybit

Bij Bybit draait alles om het makkelijker maken van handelen: kopieer eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Als nieuwe gebruiker hebben we een speciale aanbieding voor je. Registreer gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post