PremiumTRAC koers-analyse: Deze koersniveaus houden wij in de gaten

TRAC heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 15%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om TRAC te kopen of juist te verkopen.

Wederom is een van de top stijgers van de dag een coin die buiten de top 100 trade. Dit keer is het OriginTrail (TRAC). De cryptocurrency is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 15% gestegen. In de afgelopen zeven dagen mochten investeerders een rendement van ongeveer 36% bijschrijven. Door de stijging staat de coin op de 177e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is OriginTrail?

TRAC is een Ethereum Erc20-token die op het OrigingTrail platform gebruikt kan worden. Origintrail geeft zelf aan een gedecentraliseerde knowledge graph te zijn. OriginTrail wordt gebruikt om data te ontdekken, managen en op te slaan. Dit kan data zijn van bijvoorbeeld supply chains tot aan het verifiëren van diploma’s, kunst of andere bedrijfsdocumenten. TRAC token wordt gebruikt als betaalmiddel voor de verwerking en het opslaan van de informatie op het netwerk. 

Waarom stijgt TRAC in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou deze aankondiging kunnen zijn. Hierin wordt aangegeven dat de OriginTrail Decentralized Knowledge Graph versie 6 uitkomt in verschillende delen, en het eerste deel nu uit is gekomen! Door middel van deze update willen ze er voor zorgen dat OriginTrail straks makkelijk te gebruiken is met Web3 applicaties. Het is ook goed nieuws dat het project zich bezig aan het houden is hiermee omdat deze sector de laatste tijd erg populair is. 

Technische analyse

TRAC is de laatste periode erg goed bezig. De koers is duidelijk in een opwaartse trend aan het stijgen. De lokale piek van vandaag botste echter tegen een weerstand aan die is gemaakt als support eerder deze maand. Op het moment lijkt de koers even af te willen koelen.

De steunzone op de grafiek hieronder zou een mooie entry kunnen zijn met een stoploss net onder deze zone rond $1,20. Hier ligt aardig wat steun en zouden we zeker vanaf kunnen bouncen. Een eventuele eerste target zou hier kunnen liggen op de weerstand van de piek vandaag op $1,47. Dit was eerder op 28 november namelijk steun. Mochten we hier doorheen breken dan ligt de volgende target op $1,70. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in TRAC? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel