PremiumTraders opgelet: Elliott Wave analyse voorspelt flinke stijging

In dit artikel delen we een recente analyse van VeChain (VET) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld, hopelijk kun je hier nog voordeel uit halen! In onze premium groep delen analisten delen wekelijks meer dan 20 vergelijkbare technische analyses, inmiddels maken meer dan 1.000 leden hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Technische analyse VET koers

De koers van vechain heeft de afgelopen weken voornamelijk zijwaarts zijwaarts geconsolideerd. De analisten van Crypto Insiders hebben echter een interessant patroon ontdekt en delen hun bevindingen in de volgende analyse:

“De koers van VET begon vorige maand met het vormen van een neerwaarts WXY Elliott Wave-patroon, en heeft deze vorige maand afgerond. Ondertussen zijn we enkele weken bezig met een zijwaarts ABC EW-patroon. 

Het lijkt erop dat we nu de C-wave ingaan, wat betekent dat we een innerwave 12345 EW-patroon verwachten. Hierdoor kunnen we ook berekenen waar de C-wave zal uitkomen, in dit geval tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, wat neerkomt op een koers tussen $0,02727 en $0,02876. 

We verwachten daarom nog een stijging van ongeveer 20% voor VET voordat we trendcontinuatie naar beneden zien. Als er iets verandert in de analyse, zullen we dit direct binnen de Premium community delen.”

Deze analyse is op 31 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Next Post