PremiumTwee crypto die binnenkort mogelijk harder stijgen dan bitcoin

Bitcoin (BTC) beweegt de laatste tijd vooral zijwaarts en dat maakt de koers niet al te spannend voor actieve handelaren. Toch zijn er ook cryptocurrencies op de markt die zich wel volatiel gedragen en daarmee kansen bieden. Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses. In dit artikel delen we recente analyses van polygon (MATIC) en the sandbox (SAND) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Polygon (MATIC) klaar voor stijging van 100%

Een goed voorbeeld van een koers die op de korte tot middellange termijn meer potentie heeft dan BTC is MATIC. De analisten van Crypto Insiders hebben kortgeleden een mogelijke koopzone aangegeven voor MATIC op de onderstaande grafiek. Zij zien namelijk een 12345 Elliot Wave patroon in de grafiek waar een krachtige derde wave uit zou kunnen volgen. De MATIC koers kan hierdoor stijgen naar de rode verkoopzone rond de 100% tot 123,6% Fibonacci. Dat zou een stijging van maar dan 100% zijn en MATIC naar een prijs van $1,43 kunnen brengen.

Bovenstaande MATIC analyse is op 17 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

The Sandbox (SAND) moet eerst corrigeren

SAND is een ander voorbeeld en moet ook anders benaderd worden. Hoewel de analisten op dit moment nog bearish zijn over de SAND koers, zien zij wel veel potentie zodra de groene koopzone behaald is. Deze zone kan als sterke supportzone fungeren en de koers kan vanaf daar flink stijgen. SAND zit momenteel nog in een 12345 Elliott Wave patroon omlaag, maar is bezig met de vijfde en laatste wave. Vanaf de zone rond de $0,52 kan SAND weer een herstel maken die de koers mogelijk richting het gebied omtrent $1 kan brengen. Ook dat zou een stijging van ongeveer 100% zijn.

Bovenstaande SAND analyse is op 15 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

MATIC of SAND kopen of verkopen?

Overweeg jij MATIC of SAND te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel