PremiumUOS koers-analyse: Stijging door toekomstige updates

UOS is vandaag met een prachtige 21% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de UOS koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om UOS te kopen of verkopen.

De markt lijkt er vandaag weer zin in te hebben. De meeste cryptocurrencies kleuren weer groen. Een uitschieter van de dag is Ultra (UOS). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 21%. Toch daalde de koers in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 8%. Door de stijging staat UOS echter op de 147e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Ultra?

Ultra is een platform dat op de blockchain werkt waarop een gamer verschillende PC games kan beheren en een game ontwikkelaar games op kan bouwen. Het mooie van Ultra is dat wanneer een gamer klaar is het een van zijn spellen, zij deze gewoon via hetzelfde platform weer kan doorverkopen op een tweedehands games marktplaats. Zo kan de gamer nog een leuk zakcentje verdienen met oude spellen. Niet alleen gamers kunnen wat extra’s verdienen, maar ook gameontwikkelaars of -studio’s. Zij kunnen via Ultra verschillende extra unieke voorwerpen of in game items voor hun spellen verkopen. Zo hebben zij ook een extra inkomstenbron.

Waarom stijgt UOS in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht op Medium kunnen zijn van Ultra zelf. In dit bericht maakt het team achter het project haar nieuwe roadmap van 2022 en verder bekend. Een roadmap is in essentie een plan voor het project achter de cryptocurrency. Hierop wordt dus duidelijk waar het team naartoe wilt met het project en wanneer deze updates dan ongeveer doorgevoerd zullen worden. Dit is natuurlijk cruciale informatie voor elke investeerder. Mocht zij het namelijk ergens wel of juist niet mee eens zijn dan kan zij haar investeringsplan nog bijstellen. 

In de nieuwe roadmap van Ultra worden veel interessante dingen doorgenomen. Zo wordt er gekeken naar het platform zelf, de games marktplaats, de UOS wallet en de game bibliotheek voor gebruikers. Er werd ook gepraat over een nieuwe fase binnen de closed beta. Mooie ontwikkelingen dus rondom het project!

Technische analyse

In de grafiek van UOS is een duidelijke opwaartse trend te zien. Hoewel de koers niet altijd binnen de lijntjes kleurt is een algemene trend wel te tekenen. De koers was door de correctie die we over de gehele markt zagen buiten dit kanaal gevallen. Op het moment zijn we toch iets aan het herstellen en traden we er weer binnen. Zolang we binnen het kanaal blijven zouden we verder omhoog kunnen. Een eventuele retest van de steunlijn zou als een mooi instapmoment kunnen fungeren mits deze ook duidelijk in stand blijft.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in UOS? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel