PremiumWaarschuwing: Bitcoin koers volatiel, deze 2 crypto kunnen hard dalen

Bitcoin (BTC) liet vanaf 14 oktober een indrukwekkende stijging zien. In een korte tijd steeg de koers met ongeveer 18% richting de $21.500, een prijs die we sinds begin september niet meer hebben gezien. Over de afgelopen 24 uur ging het echter minder goed en leverde de koers weer 5% in.

De analisten van Crypto Insiders verwachten echter nog een flinke daling voor bitcoin, zoals werd aangegeven in meerdere voorgaande analyses. Toch is bitcoin niet de enige crypto waarbij de analisten een daling verwachten.

In dit artikel komen nieuwe analyses van twee cryptocurrencies uit de premium omgeving van Crypto Insiders aan bod. Het gaat dan om avalanche (AVAX) en cosmos (ATOM) en ze kunnen beide harder dalen dan bitcoin. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Avalanche stort als een lawine naar beneden

Avalanche is een crypto waarvan de analisten al langer een flinke daling richting de $10,40 verwachten. Deze zone staat al sinds eind augustus op de grafieken die binnen de Premium community worden gedeeld. Dit niveau lijkt nu steeds realistischer te worden.

De koers maakt namelijk op dit moment een groter WXY Elliott Wave patroon waarbij de koers in de laatste Y wave naar beneden zit. Deze wave zal volgens de theorie vaak rond de 100% Fibonacci uitkomen, wat op dit moment een prijsniveau van $10,40 is.

Dit patroon zal via de Y wave in een innerwave ABC patroon naar beneden bewegen. AVAX lijkt voorlopig dus zeer bearish en kan nog een flinke weg naar beneden maken. Vanaf de huidige koers tot aan de $10,40 zone, zou een daling van ongeveer 40% opleveren. Dat is een zwaardere daling dan de huidige verwachting van bitcoin.

Bovenstaande AVAX analyse is op 8 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Cosmos hardere daling in petto dan bitcoin

ATOM is een nog een coin waarvan analisten verwachten dat de koers harder dan bitcoin kan dalen. Deze crypto heeft de afgelopen maand nog relatief goed gepresteerd. Op 20 oktober stond de koers nog rond de $10,80 en slechts twee weken later was ATOM met ongeveer 45% gestegen naar $15,75.

ATOM zag er destijds dan ook nog bullish uit, maar de analisten concluderen nu dat het er niet meer zo rooskleurig uitziet voor de crypto. Ook ATOM lijkt een WXY patroon omlaag te maken met een Y wave richting de 100% Fibonacci. Dit kan goed zijn voor een daling tussen de 30% en 40% richting de zone tussen $7,90 tot $9,40. Dat zou wederom een hardere daling dan bitcoin zijn.

Bovenstaande ATOM analyse is op 8 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Avalanche of ATOM kopen of verkopen?

Overweeg jij AVAX of ATOM te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel