PremiumWaarschuwing: Deze crypto koers kan binnenkort hard dalen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van curve (CRV) uit onze Premium omgeving.

Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse CRV koers

De analisten van Crypto Insiders hebben slecht weer voorspeld voor curve. Zij verwachten dat de CRV koers binnenkort een flinke omdraai kan maken. Dat legden zij aan Premium leden onlangs al volgt uit:

“Op dit moment lijkt de koers van CRV in de C wave van een ABC Elliott Wave te zitten. We verwachten dat deze wave zal eindigen tussen 100% en 123,6% Fibonacci, oftewel een koers tussen $0,847 en $0,932. Als we deze C wave afronden, zullen we ook de innerwave II voltooien. Dit betekent dat we een krachtige derde wave in een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden verwachten. 

Dit kan voor ons een mogelijk moment zijn om in te spelen op de verwachte daling vanaf de rode zone. Zodra deze daling begint, zullen wij direct een nieuwe CRV analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 13 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteren van een koersdaling op Curve?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel