PremiumWOO koers-analyse: Dit nieuws zorgt voor vuurwerk, wat nu?

WOO heeft vannacht een stijging doorgemaakt van zo’n 16%. We gaan voor je onderzoeken hoe deze stijging heeft kunnen gebeuren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om WOO te kopen of juist te verkopen.

De markt lijkt vandaag erg saai. Waar enkele coins een paar procent winst hebben staan de andere een paar procent in de min. Toch zijn er leuke uitschieters. Zo is Woo Network (WOO) vannacht met ongeveer 16% gestegen in een korte tijd. Over de afgelopen zeven dagen zagen we zelfs een stijging van 26%. Door de stijging staat WOO op de 136e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Woo Network?

Het doel van Woo Network is om traders, exchanges, instituties en decentalized finance (DeFi) bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Dit willen zij bereiken door liquiditeit te verschaffen aan zowel de instituties als de exchanges. De token van Woo Network (WOO) kan worden gebruikt via de DeFi producten, voor staking en om korting te krijgen op de transactiekosten op het netwerk. 

Waarom stijgt WOO in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn dat zij gedeeld hebben via hun Twitteraccount. Hierin wordt duidelijk dat WOO vanaf gister ook gelist zal zijn op de exchange Binance. Dit is natuurlijk erg goed nieuws aangezien Binance de grootste exchange is ter wereld. Op het moment dat ineens miljoenen nieuwe unieke handelaren toegang krijgen tot het kunnen verhandelen van WOO kan dit voor een grote toename in het volume zorgen. Hierdoor zijn listings op grote platformen voor cryptocurrencies altijd erg goed nieuws.

Technische analyse

Ondanks deze leuke ontwikkeling zitten we nog in een neerwaartse trend. De onderkant van dit kanaal is een aantal dagen geleden nogmaals getest en leek in stand te blijven. Op dit moment lijkt het alsof we langzaamaan naar de bovenkant van het kanaal aan het toe bewegen zijn. Bij een retest van dit niveau zal het interessant zijn om te zien of we uitbreken of dat we dit weer als sterke weerstand zullen zien. Bij een uitbraak aan de bovenkant zal de vorige piek als weerstand worden gezien. Mochten we naar beneden gaan zal de onderkant van het kanaal een belangrijke steun zijn.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in WOO? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel