Sluit advertentie
Home Auteurs

Auteurs

Op Crypto Insiders willen we iedereen wegwijs maken in de prachtige wereld van crypto. Wij zijn gedreven cryptoliefhebbers die hun specialiteiten en kennis graag met je delen.

Op zoek naar het goud aan het einde van de cryptoregenboog kwamen we erachter dat er onvoldoende gecentraliseerde en vooral toegankelijke (Nederlandse) informatie beschikbaar is. Actief bezig zijn met crypto kan daardoor een zelfstandige klus zijn. Maar niet getreurd, de Crypto Insiders zijn er om jou te helpen op je weg naar een Lambo.

Informeel maar professioneel

Wij van Crypto Insiders vormen een hecht team van gepassioneerde ‘young professionals’ met een passie voor alles wat met crypto te maken heeft. De sfeer binnen ons kantoor is informeel, maar toch streven we naar professionaliteit in alles wat we doen. Zie ons als een vriendenclub die jou beter, sterker en slimmer wilt maken in de wereld van crypto.

Auteurs

David is een enthousiaste full-time crypto investeerder met een achtergrond in de finance.

We vormen een hecht team dat bestaat uit gepassioneerde young professionals met allemaal een passie voor alles wat met crypto te maken heeft. De sfeer binnen ons kantoor is informeel en los. Zo gaan we ook graag met onze bezoekers om. Zie ons als een vriendenclub die jou beter, sterker en slimmer wil maken in de wereld van Crypto.