Sluit advertentie
Home Auteurs

Auteurs

Op Crypto Insiders willen we iedereen wegwijs maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Wij zijn gedreven crypto-liefhebbers die hun kennis graag met je delen.

Op zoek naar het goud aan het einde van de crypto-regenboog kwamen we erachter dat er onvoldoende gecentraliseerde en vooral toegankelijke (Nederlandse) informatie beschikbaar is. Actief bezig zijn met crypto kan daardoor een zelfstandige klus zijn. Maar niet getreurd, de Crypto Insiders zijn er om jou te helpen.

Informeel maar professioneel

Wij van Crypto Insiders vormen een hecht team van gepassioneerde jonge honden met een passie voor alles wat met cryptocurrency en blockchain te maken heeft. De sfeer binnen ons kantoor is informeel, maar toch streven we naar professionaliteit in alles wat we doen.

We vormen een hecht team dat bestaat uit gepassioneerde young professionals met allemaal een passie voor alles wat met crypto te maken heeft. De sfeer binnen ons kantoor is informeel en los. Zo gaan we ook graag met onze bezoekers om. Zie ons als een vriendenclub die jou beter, sterker en slimmer wil maken in de wereld van Crypto.

Without further ado, ons team:

Begin 2017 heeft Rico zijn bedrijf opgezegd om zich volledig te storten op het handelen van cryptocurrencies en inmiddels is hij betrokken bij verschillende cryptogerelateerde projecten met als doel om de blockchain als concept verder de wereld in te helpen.
David is een enthousiaste full-time crypto investeerder met een achtergrond in de finance.
Kevin Schijven is auteur bij Crypto Insiders en volgt zeven dagen per week al het blockchain en crypto nieuws op de voet.
Bonno Coerse is head of sales en marketing bij Crypto Insiders en is enthousiast crypto investeerder.
Reynier Jonkers is advocaat in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in witwaszaken waarbij cryptovaluta een rol spelen. Hij staat regelmatig bitcoinhandelaren bij en hij adviseert bedrijven over het nemen van maatregelen voor het voorkomen van witwassen en financieren van terrorisme. In zijn vrije tijd is Reynier actief als goochelaar op diverse evenementen.
Noud van Gemert is advocaat in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in cybercrime. Hij staat verdachten bij in omvangrijke internationale cybercrime zaken. Cryptovaluta spelen daarbij veelvuldig een rol, zeker wanneer er sprake is van zogenaamde ransomware. Noud adviseert ook in (grootschalige) fraudezaken waarbij cryptovaluta een rol spelen. In zijn vrije tijd heeft Noud een interesse in techniek en is hij hardware hacker.