Sluit advertentie
Home Contact

Contact

Crypto Insiders, hét Bitcoin, altcoin en blockchain platform van de Benelux. Met dit platform willen wij het makkelijker maken voor een ieder om zijn weg te vinden in deze wereld. Daarnaast vinden wij het van essentieel belang dat iedereen het juiste nieuws kan vinden en kan lezen. Zeker gezien er veel onjuistheden op het internet te vinden zijn.

Wil je met ons in contact komen? Dat kan op verschillende manieren. Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en dat je direct de juiste persoon te pakken krijgt. Hiervoor hebben wij de contactmogelijkheden opgesplitst in ‘algemeen contact’, ‘contact met de redactie’ en ‘contact voor adverteerders’.

Algemene contactgegevens

Heb je een algemene vraag of opmerking voor ons die niet gericht is aan onze redactie of iets te maken heeft met advertentiemogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens of gebruik ons contactformulier.

06-41497333
info@crypto-insiders.nl
Waalstraat 11, 8226 LX, Lelystad

Tip de redactie

Heb je een tip voor onze redactie of wil je een persbericht versturen? Neem dan contact op door middel van onderstaande contactgegevens. Wij proberen altijd binnen een uur te reageren tijdens kantooruren. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk timing is als het gaat om cryptonieuws.

Wil je contact m.b.t. onze advertentiemogelijkheden, gebruik dan de daarvoor bedoelde contactgegevens.

redactie@crypto-insiders.nl
persbericht@crypto-insiders.nl

Onze advertentiemogelijkheden

Wil je meer weten over onze advertentiemogelijkheden of wil je graag eens spreken over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Aarzel niet, we kunnen vast wat voor elkaar betekenen.

adverteren@crypto-insiders.nl