wekelijkse_bitcoin_BTC_analyse_david_zzzz

Bitcoin (BTC) koers weekanalyse: zzz…

Zijn jullie nog wakker? Ten opzichte van vorige week is er namelijk praktisch niets veranderd en de koers van Bitcoin is echt tot een halt gekomen. Geen enkele volatiliteit, geen enkel volume. Zoals eerder besproken zijn dit kenmerken van een markt die het einde van haar bear trend nadert. De markt reageert niet tot nauwelijks meer op slecht nieuws en de mensen die nog coins hebben zijn niet zomaar bereid deze van de hand te doen. Maar goed, man man man wat is dit saai.

wekelijkse_bitcoin_BTC_analyse_david_zzzz_grafiek1Afbeelding 1: dagelijkse grafiek Bitcoin

Afgelopen zondag hadden we nog een kleine dip, maar deze dip vond al snel haar support op de bodem van het kanaal waar we al weken in zitten. In mijn optiek is er niets veranderd aan de casus van vorige week behalve dan dat in mijn ogen de situatie voor de bulls is verbeterd omdat de bears niet weten door te pakken. Mijn long staat dan ook nog steeds open maar ik ben wel enorm op mijn hoede. Hoewel de kans relatief groot is dat we support vinden op dit niveau moeten we nog steeds rekening houden met het feit dat een break door de $3.500 een re-test van de $3.000 zou impliceren. Op de wekelijkse grafiek (afbeelding 2) lijkt zich namelijk nog steeds een bear flag te vormen met als target de $3.000.

wekelijkse_bitcoin_BTC_analyse_david_zzzz_grafiek2Afbeelding 2: wekelijkse grafiek

In weken zoals deze kunnen we maar beter genieten van de rust en op onze handen blijven zitten. Ik hoop dat we deze week meer actie tegemoet gaan en de koers van Bitcoin haar kaarten laat zien.

Tot volgende week!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

SATOS

4.6/5

€7.949,46 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.918,10 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.898,51 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.927,98 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.849,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.036,15 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.910,34 Kopen
Laatste nieuws