Bitcoin Cash kopen

Bitcoin Cash is een peer-to-peer elektronisch geldsysteem met als doel een wereldwijd geaccepteerde valuta te worden met snelle betalingen, lage transactiekosten, privacy en een hoge transactiecapaciteit (grote blocks). Op dezelfde manier waarop fysiek geld, zoals een dollarbiljet, rechtstreeks wordt overhandigd aan de persoon die wordt betaald, worden Bitcoin Cash-betalingen rechtstreeks van de ene persoon naar de andere verzonden. Bij Bitcoin Cash gaat het om decentralisatie. Bitcoin Cash heeft geen centrale partijen of centrale bank nodig. In tegenstelling tot traditioneel fiatgeld is Bitcoin Cash niet afhankelijk van monetaire tussenpersonen zoals banken en betalingsverwerkers. We horen je denken, dit klinkt allemaal erg bekend. Dat klopt ook zeker. Bitcoin Cash is namelijk een hard fork van Bitcoin zelf. Gebruikers waren het niet met elkaar eens en hebben besloten door te gaan als Bitcoin en Bitcoin Cash.

Wil je BCH kopen? Dat kan gemakkelijk via deze pagina middels de onderstaande grafiek met de knop “BCH kopen.” Indien je deze pagina via je laptop of computer bezoekt dan kan je ook direct aangeven hoeveel BCH je wil kopen, of voor hoeveel euro je BCH wil kopen!

Je kan BCH ook gemakkelijk via Binance kopen.Klik hier voor een handleiding over hoe je cryptovaluta kunt kopen bij Binance. Heb je nog geen account? Kijk dan op deze pagina om te lezen hoe je een account maakt bij Binance.

Net als bij het kopen van andere cryptocurrencies dien je ook met de aankoop van BCH goed op te letten. We maken het je iets makkelijker door aan te geven waar je goed op moet letten. Wij stellen op basis van onze ervaringen in de crypto-wereld strenge eisen. De eisen die wij stellen zijn:

  • Veilige transacties
  • Vertrouwd in de industrie
  • BCH goedkoop in aankoop
  • Overzichtelijk
  • Snelle betaling of uitbetalingen
  • Betalen met iDEAL
  • Betalen met Bancontact
  • Betalen met CreditCard
  • Veel en goede klantenreviews

Ondanks dat we strenge eisen stellen dien je te allen tijde kritisch te zijn en ook zelf onderzoek te doen. Ga bijvoorbeeld na welke partijen BCH verkopen en bij welke aanbieders jij een fijn gevoel hebt. Daarnaast is het van belang goed te weten wat het team achter het BCH-project doet en wat de toekomstplannen zijn. Vraag aan vrienden en familie wat hun ervaringen zijn met een bepaalde partij of vraag het aan anderen binnen de crypto-community. Mocht je een levendige community zoeken met mede crypto-enthousiastelingen? Neem dan een kijkje in de Crypto Insiders Telegramgroep. Hier kan je ook vragen stellen over BCH! Door zoveel mogelijk informatie en ervaringen te verzamelen weet je zeker dat je een weloverwogen besluit kan maken! Bekijk daarnaast ook wat je allemaal nodig hebt om BCH te kopen.

BCH kopen, dit heb je nodig

Het allerbelangrijkste onderdeel voor wanneer je BCH wil kopen is een wallet. Dit is een digitale portemonnee waarin je je BCH kan opslaan. Het is dus belangrijk dat deze veilig is en natuurlijk BCH ondersteunt. Je kan de aangekochte coins laten staan op de exchange of je kan ze verplaatsen naar je eigen persoonlijke wallet. Een Exodus wallet ondersteunt BCH. Bekijk ook ons Exodus artikel voor meer informatie over de Exocus wallet!

Daarnaast, als je je BCH voor een langere tijd wil vasthouden, is een hardware wallet ook een goede optie. Een hardware wallet is een wallet die je in de vorm van een USB stick fysiek losgekoppeld van het internet kan bewaren. Deze is veiliger omdat hackers hier niet bij zouden kunnen komen. Deze wallet zou je fysiek in een kluis kunnen bewaren. Ook over hardware wallets hebben we meer geschreven.

Denk goed na over je doelen met BCH

Het is tevens erg belangrijk een duidelijk doel te stellen na de aankoop van de BCH. Wil je de coins bijvoorbeeld lang vasthouden of juist voor de korte termijn? Ga je voor een paar percentage winst of wil je je investering verdubbelen? Door dit van te voren goed uit te denken zal het je rust brengen. Zo zal je niet in paniek raken mocht de koers dalen, of radeloos zijn als de koers ineens hard omhoog schiet.

Over bitcoin cash

Het kopen van bitcoin cash (BCH), de afgesplitste variant van de alom bekende Bitcoin, kan simpel en eenvoudig via Crypto Insiders.

Waarom Bitcoin Cash kopen?

Sinds de ‘geboorte’ van bitcoin cash is de alternatieve cryptomunt enorm populair geworden. Voor een lange tijd is er binnen de crypto-community een discussie gaande geweest omtrent de schaalbaarheid van het traditionele Bitcoin protocol. Het opschalen van het aantal transacties van de digitale munt is met bitcoin cash verwezenlijkt.

BITCOIN CASH NIEUWS