BingX

BingX is een crypto exchange is opgericht in 2018. De exchange biedt zowel spot- als derivatenhandel diensten aan. BingX profileert zich als een sociaal crypto handelsnetwerk met toegang tot slimme cryptocurrency handelsstrategieën.

BingX BingX BingX BingX BingX
bingx_exchange_hero
Naar BingX

Over

BingX stond tot voor kort bekend als Bingbon en zoals eerder vermeld werd de exchange opgericht in 2018. De crypto exchange biedt zowel spot- als derivatenhandel diensten aan. Ook biedt de exchange toegang tot het verhandelen van commoditeiten zoals bijvoorbeeld goud en zilver, NASDAQ en S&P500 indexes en FOREX paren. Dit maakt BingX een van de meest veelzijdige aanbieders van crypto. Daarnaast zorgen ze ervoor dat hun gebruikers op gemakkelijke, transparante en toch boeiende wijze kunnen investeren in digitale activa. Het is tevens ook het eerste sociale crypto handelsnetwerk ter wereld. In het verleden werd de exchange door CoinMarketCap gerankt als 8e derivatenbeurs en werd het uitgeroepen als ‘Key Emerging Exchange’. 

Navigeer snel naar …

Welke cryptocurrencies verhandelt BingX

search icon
Bitcoin BTC
$57.943,18
+1,30%
Ethereum ETH
$3.129,07
+0,87%
BNB BNB
$534,47
+1,95%
XRP XRP
$0,48459
+7,13%
Cardano ADA
$0,41356
+2,98%
TRON TRX
$0,13900
+3,12%

Handel in crypto en leer er meer over bij BingX

Maak gratis een account aan

Handelskosten bij BingX

Net als eigenlijk elke crypto exchange, brengt ook BingX handelskosten in rekening bij het verhandelen van cryptocurrencies, indices, en commodities. Maar wat positief opvalt is dat BingX geen kosten vraagt voor het storten van geld, maar alleen bij het opnemen. Bij BingX zijn er verschillende soorten of fees waar gebruikers mee te maken hebben. Zo heb je de withdrawal fees of opnamekosten die van toepassing zijn bij het opnemen van (digitale) activa. Momenteel rekent BingX echter geen handelskosten voor spot!

Cryptocurrency Maker fee Taker fee
Bitcoin 0,1% 0,1%
Ethereum 0,1% 0,1%
Binance coin 0,1% 0,1%
XRP 0,1% 0,1%
Dogecoin 0,1% 0,1%

BingX betaalmethoden

Cryptocurrency kopen op BingX is heel eenvoudig. In het spot trading interface kunnen cryptocurrencies gekocht en verkocht kunnen worden met een marktorder of een limietorder. Voor de beginnende en ervaren handelaar biedt het platform dus eigenlijk alles wat er te wensen valt. De exchange heeft ook een app versie beschikbaar voor iOS en Android. Hiermee heb je overal en op elk moment toegang tot alle functies van het platform. Het kopen van de cryptocurrencies USDT, ETH en BTC kan nog eenvoudiger. De drie genoemde cryptomunten kunnen snel aangeschaft worden met meerdere fiat-valuta. Na het invoeren van het bedrag hoef je alleen nog maar de service provider te kiezen en wachten tot het geld of de cryptocurrencies in je wallet staan.

Betaalmethodes
Bankoverschrijving
Mastercard
VISA

Handelsplatform van BingX

Wat kan je doen bij BingX

BingX biedt een vrij geavanceerde en tegelijkertijd standaard interface die de opties aanbiedt die de meeste (ervaren) traders zoeken. Kopen en verkopen kan allebei door middel van markt orders en limit orders en ook is Grid Trading mogelijk bij BingX. Het heeft veel gelijkenissen met bijvoorbeeld een grote crypto exchange als Binance. Wat ons direct opvalt bij een eerste bezoek aan de website is hoe uitgebreid het platform is. We kunnen weinig missende of ontbrekende mogelijkheden bekennen.

bingx_exchange_wat_kun_je_doen_bij_bingx_macbook

Crypto handelen

BingX is een transparante crypto exchange wiens gebruikers de hoogste prioriteit lijkt te zijn. Het handelen van cryptocurrencies (en andere producten) moet behalve transparant ook leuk, eenvoudig en boeiend blijven. Daar zorgen ze voor door hun interface die eenvoudig te gebruiken is, met name voor traders met enige ervaring. Naast traders met eravaring is het platform gelukkig ook super toegankelijk voor de beginnende handelaar. Daarnaast staat de website zelf vol met bruikbare informatie voor als iets onduidelijk is.

Ervaren traders kopieren

Copy trading via BingX stelt de gebruiker in staat om de prestaties van andere gebruikers en slimme handelsportefeuilles over te nemen. Hierdoor kun je automatisch de keuzes van ervaren handelaren kopiëren. De handelsgeschiedenis van die traders zijn daarbij eenvoudig terug te vinden. Gebruikers van BingX kunnen op die manier meeliften op eventuele successen. Het is wel belangrijk om hierin zelf onderzoek te doen en niet klakkeloos de nummer 1 trader over te nemen. Buiten dat is de feature en goede toevoeging waar traders op ieder niveau wat aan kunnen hebben.

Handelen met een dalende markt

BingX heeft zoals vermeld een zeer uitgebreide interface met verschillende tradingsfuncties. Deze functies maken het mogelijk om effecties te handelen zelf bij volatiele koersfases. Zo kun je met de grid trade functie zelfs tijdens aggressieve koersdalingen profiteren. Simpel gezegd kun je met grid trading automatisch hoog verkopen en laag kopen. De koop en verkooppunten kun je instellen en de volatiliteit z’n werk laten doen. Dit is een van de vele functies die BingX aanbiedt om het jou als trader zo makkelijk mogelijk te maken.

bingx_exchange_handelen_dalende_markt_iphone

Veiligheid BingX

Op basis van het zeer uitgebreid privacy statement kunnen we concluderen dat privacy en veiligheid hoog in het vaandel staan bij BingX. Persoonlijke gegevens zijn veilig en blijven altijd privé. Het kan echter zijn dat gegevens gedeeld dienen te worden met derde partijen als bepaalde wetgevingen hiertoe verplichten of als de terms & conditions geschonden worden. Maar dit is in principe niet ongebruikelijk te noemen. Veiligheid van je account wordt onder andere gewaarborgd door de mogelijkheid tot extra beveiligingsverificatie bij het inloggen en opnemen van geld. Face ID/gezichtsherkenning op mobiele telefoons zijn mogelijk indien je toestel deze optie ondersteund. Ook heb je uiteraard de optie tot een 2 factor authorisation. Ondanks de strikte veiligheidseisen van BingX adviseren we bij Crypto Insiders altijd het gebruik van een hardware wallet voor het bewaren van je waardevolle crypto assets.

2 factor authorization

Hiermee kun je je account extra beveiligen. Met een code die je ontvangt via SMS bij het inloggen, of via een code die je krijgt met een 2FA-app op je telefoon.

Face ID

Met het inloggen met gezichtsherkenning voorkom je dat iemand anders toegang heeft tot je account. Zelfs in het geval dat deze persoon toegang heeft tot je 2FA-methode.

Verzekeringsfonds

BingX heeft aangegeven gebruik te maken van een financieel fonds in het geval het platform voor onverwachte financiele tegenvalles komt te staan.

Crypto verhandelen op BingX

Beschikbaarheid
BingX

Beschikbaarheid BingX

BingX heeft een klantenservice die 24/7 bereikbaar is. Vragen of problemen kun je ook kwijt aan [email protected]. Daarnaast hebben ze een live chat op de website.

Telefoon

Livechat

BingX livechat