eToro

eToro is een pionier op het gebied van investeren en handelen in allerlei verschillende activa, van aandelen tot cryptocurrencies. Het platform, dat in 2007 is opgericht, heeft miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide educatieve middelen en diverse investeringsopties.

eToro eToro eToro eToro eToro
etoro_exchange_herxo_1180x570
Naar eToro

Over eToro

eToro is meer dan een traditionele online beurs. Het is een sociaal handelsplatform dat particuliere beleggers de tools geeft om hun beleggingen zelf te beheren en tegelijkertijd te profiteren van een levendige online gemeenschap. Het platform biedt handel in een breed scala aan financiële instrumenten, waaronder aandelen, ETF’s, indices, grondstoffen, en natuurlijk ook cryptocurrencies

Met meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd is eToro een leider in de financiële wereld. Het platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en sterke nadruk op gebruikerseducatie. Met eToro CopyTrader kunnen gebruikers zelfs de handelsstrategieën van andere succesvolle beleggers bekijken en automatisch kopiëren. 

Navigeer snel naar …

eToro eToro eToro eToro eToro

Makkelijker crypto’s kopen

Bezit populaire cryptovaluta’s, zoals Bitcoin, Ethereum en meer.

Handelskosten bij eToro

In tegenstelling tot veel andere online brokers staat eToro bekend om zijn transparante en gebruiksvriendelijke kostenstructuur. Er zijn geen kosten voor het storten van geld, en het platform hanteert doorgaans geen commissies voor de handel in aandelen en ETF’s. In plaats daarvan verdient eToro geld aan de spreads tussen de koop- en verkoopprijzen van financiële producten.

Deze spreads variëren afhankelijk van het gekozen activum en marktvolatiliteit. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze kosten, omdat ze invloed kunnen hebben op uw rendement. Gelukkig zijn deze kosten gemakkelijk in te zien op de website van eToro zelf en worden deze niet verhuld. 

Handeling Kosten
Crypto kopen 1%
Crypto verkopen 1%
Crypto versturen Gratis
Crypto ontvangen Gratis
Crypto-naar-crypto transactie 0,1%

eToro betaalmethoden

eToro biedt het betalen met iDEAL! Dit betekent dat Nederlandse gebruikers cryptocurrency kunnen kopen met iDEAL op het platform. Op deze manier kunnen gebruikers gemakkelijk geld storten op hun eToro account, op de manier die zij gewend zijn.

Het is belangrijk om te weten dat er kosten kunnen zijn verbonden aan het overzetten van cryptocurrency tussen beurzen. Deze kosten zijn afhankelijk van het netwerk en de gekozen munt. Het is dus aan te raden om de kosten en verwerkingstijden van de verschillende opties te vergelijken alvorens een keuze te maken.

Betaalmethodes
VISA
Mastercard
iDEAL
PayPal
Bankoverschrijving

Handelsplatform van eToro

Pre-market trading bij eToro

Een van de meest opvallende kenmerken van eToro is de mogelijkheid om gebruik te maken van extended trading hours, inclusief pre-market en after-hours trading. Dit betekent dat handelaren kunnen profiteren van belangrijke marktbewegingen buiten de reguliere handelsuren. Deze mogelijkheid is vooral nuttig voor diegenen die willen reageren op bedrijfsaankondigingen, winstrapporten en ander nieuws dat naar buiten komt op het moment dat de beurs eigenlijk dicht is.

Met de extended trading hours van eToro krijgen beleggers meer tijd en flexibiliteit om hun handelsstrategieën te implementeren en te reageren op marktgebeurtenissen, waardoor ze een potentieel voordeel hebben ten opzichte van handelaren op platforms die deze mogelijkheid niet bieden. Deze functie geldt wel alleen voor Amerikaanse aandelen.

etoro_exchange_pre-market_trading_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

Tools en Widgets bij eToro

eToro biedt verschillende tools en widgets aan die ontworpen zijn om het handelen efficiënter en informatiever te maken. Het platform heeft het alom bekende TradingView geïntegreerd, een geavanceerde grafieken tool die helpt bij marktanalyse. Met de Earnings Report Widget kunnen handelaren snel inzicht krijgen in de financiële prestaties van een bedrijf, wat nuttig is bij het maken van investeringsbeslissingen.

Voor de echte handelaren biedt eToro de Pro Tools, een set van geavanceerde handelshulpmiddelen en indicatoren. Of u nu een beginnende of ervaren handelaar bent, deze tools en widgets zijn ontworpen om u een vollediger beeld te geven van de markt en om uw handelsstrategieën effectief te ondersteunen.

etoro_exchange_tools_widgets_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

Trading Academy bij eToro

Educatie is een van de sterke punten van eToro, en dat blijkt duidelijk uit hun Trading Academy. Deze omvat een brede reeks educatieve bronnen, waaronder webinars, video’s, en artikelen die zijn ontworpen om handelaren van alle niveaus te helpen. Of je nu net begint met handelen of al jaren ervaring hebt, of je vooral geïnteresseerd bent in aandelen of crypto, er is voor elk wat wils. 

De Academy biedt ook interactieve quizzen om je kennis te testen en praktische tips om je handelsvaardigheden te verbeteren. Het doel van de Trading Academy is om een ​​gemeenschap van goed geïnformeerde handelaren te creëren en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn op de financiële markten. 

etoro_exchange_trading_academy_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

eToro’s limieten en verificaties

Het openen van een account bij eToro is relatief eenvoudig, maar er zijn verschillende verificatiestappen om door te nemen. Dit is in lijn met de strenge Know Your Customer (KYC) en Anti Money Laundering (AML) protocollen die het platform volgt. Er zijn verschillende accountniveaus met verschillende handels- en opnamelimieten. 

Bijvoorbeeld: ongeverifieerde accounts kunnen geconfronteerd worden met lagere opname- en handelslimieten. Zodra een account volledig is geverifieerd, worden deze limieten verhoogd, wat meer flexibiliteit biedt voor het handelen en het opnemen van winsten. Het is belangrijk om te weten dat deze verificatieprocessen zijn ontworpen om zowel de gebruiker als het platform te beschermen tegen frauduleuze activiteiten. Daarnaast zijn deze verificatiestappen bij eToro eigenlijk niet anders dan bij andere platformen op de markt.

Mogelijkheden E-mail ID verificatie Proof of wealth
Toegang platform
Storten euro
Storten digitale valuta
Opnemen digitale valuta Tot €5k
Nieuws over eToro

Veiligheid eToro

In de afgelopen jaren heeft eToro zichzelf gevestigd als een betrouwbaar en veilig handelsplatform. Het bedrijf is gereguleerd door verschillende financiële autoriteiten, waaronder de Financial Conduct Authority (FCA) in het VK en de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) in Cyprus. Bovendien gebruikt eToro geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen.

Specifiek voor crypto zorgt eToro dat de cryptocurrencies van klanten netjes in cold storage worden opgeslagen. Dat betekent dat de crypto wallets van eToro niet direct zijn verbonden met het internet, wat een hack eigenlijk zo goed als onmogelijk maakt. Erg veilig dus.

Gereguleerd

eToro is gereguleerd door verschillende financiële autoriteiten, waaronder de Financial Conduct Authority  (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) in Cyprus.

SSL-encryptie

eToro gebruikt geavanceerde SSL-encryptie om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Cold storage

Cryptocurrencies van klanten bewaart eToro in zogeheten cold storage. Daarmee zijn je crypto-tegoeden niet verbonden met het internet.

Kopieer de handelingen van anderen met eToro Copy Trading

Start bij eToro gemakkelijk met investeren in crypto door de handelingen van andere investeerders te kopiëren.

Beschikbaarheid
eToro

Beschikbaarheid eToro

eToro stelt klantenservice als een van zijn topprioriteiten. Gebruikers hebben verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder via live chat, e-mail, en een gedetailleerde FAQ-sectie op de website. De klantenservice is beschikbaar in meerdere talen en streeft ernaar om vragen en problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Het platform biedt ook een uitgebreide support sectie met stapsgewijze handleidingen en video-tutorials om gebruikers te helpen het meeste uit hun handelservaring te halen.

Telefoon

E-mail

Livechat

eToro livechat